Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλμωπός Αριδαίας - Πανσερραϊκός 0 - 1 / Κρύα ήττα

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
Την ήττα γνώρισε μέσα στην έδρα του ο Αλμωπός Αριδαίας με σκορ 1-0 από τον Πανσερραϊκό, παρουσία 1.000 περίπου θεατών στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας, σε παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της SL2.

Το παιχνίδι στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Τσιμπούκα στο κεφάλι, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας

Στο πρώτο ημίχρονο παίχθηκε παίχθηκε παιχνίδι κέντρου, με τους φιλοξενούμενους να έχουν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους στο πρώτο ημίωρο και τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι μέχρι την λήξη του πρώτου σαρανταπενταλέπτου.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και να δείχνει ότι δύσκολα θα επιτευχθεί κάποιο τέρμα, ένα λάθος όμως έφερε τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα στο σκορ στα μισά του δευτέρου μέρους, από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι στην συνέχεια πίεσαν έντονα, χωρίς όμως να αποφύγουν την ήττα.

Φάσεις και γκολ:

Στο 17’ δυνατό σουτ του Δεληγιαννίδη αουτ.

Στο 18’ ο Παπαδόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Γιαννίκογλου, σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Στο 44’ ο Παπαδόπουλος έβγαλε σε θέση βολής τον Παρασκευά, που σούταρε αλλά ο Παντεκίδης έδιωξε πριν η μπάλα πάει στον Γιουκούδη, που ήταν έτοιμος να την σπρώξει στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.

Στο 60’ σουτ του Μούργου μπλόκαρε ο Ντόκιτς.

Στο 69’ μια βαθιά μπαλιά ο Ντόκιτς δεν υπολόγισε σωστά, καθυστέρησε να βγεί και όταν αποφάσισε να βγεί δεν πρόλαβε τον Σαΐντ, τον ανέτρεψε και το αναμφισβήτητο πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος και έγραψε το 0-1 για τους Σερραίους.

Στο 77’ σουτ του Πέττα η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Γιαννίκογλου.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Μπουτσίκος, Ντάβελας, Κουφός και 4ος κ. Φουστάνας, όλοι από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αλμωπός:(Γιώργος Τυριακίδης)

Ντόκιτς, Παρασκευάς, Τσιμπούκας, (16’ λ.τ Παπαδόπουλος), Σέχου, Γιαλαμούδης, (63’ Μανωλάκης), Πέττας, Έππας, (85’ Τσιπούρας), Κέρθι, (85’ Σουλιώτης), Κολλαράς, Πόποβιτς, (63’ Ρίβας), Γιουκούδης.


Πανσερραϊκός: (Δημήτρης Ελευθερόπουλος)

Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Δεληγιαννίδης, Παντεκίδης, Πεταυράκης, Σιόντης, Θυμιάνης, (58’ Ανάκογλου), Μούργος, (86’ Μουστακίδης), Σοφιανός, (70’ Δημητρίου), Κανίς, (87’ Μασκανάκης), Κατσαντώνης, (58’ Σαΐντ).


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:





























































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365