Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Κρήτη: 14χρονος και 11χρονη έπεσαν σε καζάνι με ρακή, νοσηλεύονται με εγκαύματα

Νοσηλεύονται με εγκαύματα
Στην παιδοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, με εγκαύματα στα κάτω άκρα νοσηλεύονται, δύο παιδιά που έπεσαν μέσα σε χώρο που αποθηκεύονται τα στέμφυλα μετά την απόσταξη ρακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, τα αδέρφια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας περίπου 14 και 11 ετών αντίστοιχα, έπαιζαν κοντά στο ρακοκάζανο, όταν ξαφνικά βρέθηκαν μέσα στο χώρο με τα καυτά στέμφυλα.

Η ζωή των παιδιών, που λαχτάρησαν για τα καλά τους γονείς τους, δεν κινδυνεύει και οι θεράποντες ιατροί τα έχουν υπό παρακολούθηση χορηγώντας τους φαρμακευτική αγωγή.

Μετά βεβαιότητας, τα κατά πληροφορίες ζωηρότατα πιτσιρίκια, θα θυμούνται για πάντα την άσχημη τροπή που πήρε το παιχνίδι στο ρακοκάζανο.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365