Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

16 Φιλική Συνάντηση Μελών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, 25-27/11 στο Λουτράκι Αλμωπίας

Δελτίο Τύπου
Σας γνωρίζουμε ότι η Τοπική Διοίκηση Πέλλας διοργανώνει στην  περιοχή μας την 16η  Πανελλήνια Φιλική Συνάντηση Μελών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών “INTERNAΤIONAL POLICE  ASSOCIATION”, που θα  πραγματοποιηθεί στις 25,26 &27 Νοεμβρίου 2022 στο Λουτράκι του Δήμου Αλμωπίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας ,στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου 4 ΕΠΟΧΕΣ HOTEL SPA, όπου πρόκειται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι του Εθνικού Τμήματος και των Τοπικών Διοικήσεων της Χώρας , μέλη της Ένωσης μας , εν ενεργεία και απόστρατοι αστυνομικοί, καθώς επίσης και  εκπρόσωποι Εθνικών Τμημάτων και Τοπικών Διοικήσεων ξένων χωρών .

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους οι συμμετέχοντες   θα επισκεφθούν τη Λουτρόπολη Λουτρακίου [Πόζαρ] ,  το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο  και  τον Αρχαιολογικό χώρο Πέλλας, την πόλη των Γιαννιτσών,  κλπ αξιοθέατα της περιοχής . 

Στην τελετή προς τιμήν των συμμετεχόντων , που θα λάβει χώρα το Σάββατο 26-11-2022 και ώρα 17.30 στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου,  έχουν προσκληθεί οι τοπικές Αρχές, Φορείς και Σύλλογοι της περιοχής ,κατά τη διάρκεια της οποίας  θα  πραγματοποιηθεί διάλεξη με θέμα «Σχολικός Εκφοβισμός» από τον Αστυνόμο Α΄ Ειδικών Καθηκόντων Ψυχολόγο κ. ΛΑΓΟΜΑΤΗ-ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο. Ακολούθως στον ίδιο χώρο θα γίνει η συνδιάσκεψη των εκπροσώπων του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος και Τοπικών Διοικήσεων ,καθώς και των εκπροσώπων των Εθνικών Τμημάτων  ξένων Χωρών, αναφορικά με  θέματα που αφορούν τη Διεθνή Ένωση αστυνομικών.- 

SERVO PER AMIKECO


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο- 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

Κωνσταντίνος   ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ


-Η- 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μαρία ΓΚΙΑΒΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365