Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Απόλλων 1960 Κρ. Βρύσης - Άρης Πρ. Ηλία 3 - 0 (ΦΩΤΟ)

Σταθερά και ανοδικά με το βλέμμα στην κορυφή ο Πρίγκιπας του Κάμπου!

Αγώνας για ένα ρόλο και στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ιστορικό Αρη Πρ. Ηλία. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον αγώνα αυτό της πρώτης συμμετοχής των τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων του Απόλλωνα Ταουσάνη και Γιόνδη οι οποίοι και ήταν από τους πρωταγωνιστές του αγώνα, σε μία συνολικά πολύ καλή εμφάνιση για τους φιλόδοξους και φέτος Κρυα Βρυσιώτες οι οποίοι  έχουν δημιουργήσει ένα σύνολο ιδιαίτερα ποιοτικό και αξιόλογο που θα τολμούσαμε να πούμε μιας άλλης κατηγορίας !

Μόλις στο 2ο ο Ταουσάνης θα βγάλει την σέντρα με τον Γιόνδη να εμπλέκεται στην φάση αλλά προκαλώντας την σύγχυση στην άμυνα του Άρη με αποτέλεσμα η μπάλα από κόντρα στον αμυντικό Ουράν να πετυχαίνει αυτογκόλ ανοίγοντας το σκορ σε 1 – 0.

14ο η μπάλα θα φύγει μπροστά αρκετά μέτρα μακριά από τον Γιόνδη ο οποίος όμως ΄΄διαβάζοντας΄΄ την φάση θα πάρει την μπάλα προ του τερματοφύλακα θα τον περάσει και απλά μετά θα πλασάρει στην εστία του Άρη σημειώνοντας το 2 – 0

22ο Από αριστερά ο Ταουσάνης θα βγάλει σέντρα θα σηκωθεί ποιο ψηλά από όλους ο Γιόνδης στο δεύτερο δοκάρι η κεφαλιά του οποίου θα βρει την πάνω μεριά του οριζόντιου δοκαριού καταλήγοντας η μπάλα άουτ.

45ο μετά από εκτέλεση κόρνερ θα πάρει την μπάλα από δεξιά ο Ταουσάνης θα βγάλει σέντρα στο δεύτερο δοκάρι για τον Γιόνδη με τον τελευταίο να μην κάνει κάτι περισσότερό από αυτό που ξέρει καλά, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 3 – 0

Στο δεύτερο μέρος συνέχισε η υπεροχή των γηπεδούχων δίνοντας την δυνατότητα στον προπονητή τους Γιώργο Τσάτση να βάλει μέσα και τους μικρούς της ομάδας κάτι που φέτος θα βλέπουμε πολύ συχνά αφού στόχος είναι ή όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή τους αποκτώντας εμπειρίες ταυτόχρονα με τους υψηλούς στόχους της ομάδας αποκομίζοντας έτσι πολλαπλά οφέλη.

Πριν τον αγώνα ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πέλλας συνοδευόμενος από τον σύμβουλο της Ε.Π.Σ Γιάννη Στογιαννίδη απένειμαν το κύπελο για την περυσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Απόλλωνα καθώς και τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές, υπό τους ήχους του ύμνου της ομάδας και την παρουσία ικανοποιητικού αριθμού φιλάθλων.

Η διαιτησία του κ.κ. Ραμπούση με επόπτες τους κ.κ. Τετραγώνη Ιτσόπουλο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΤΣΑΤΣΗΣ Γ.): Καρακούτσης, Γαβριηλίδης, Χ΄΄βασιλειάδης, Τσιρακίδης, Βοτάρης, Κουκούδας, Μιχαηλίδης Π., Νήρας (61ο Μαντής), Σκαπέρδας (67ο Ιωαννίδης), Γιόνδης (56ο Γκώγκος Δ.), Ταουσάνης.

ΑΡΗΣ ΠΡ. ΗΛΙΑ (ΣΥΡΜΑΛΗΣ Φ.): Περπερίδης, Λεκάκης, Κουκούλης (79ο Τζαφέρης), Παπαηλία, Ουράν, Ιωσηφίδης, Στεργίου, Αποστολίδης, Αλμαλής, Στοικάκης, Καραγκιαούρης (67ο Κουτρούτσης)














3 σχόλια:

  1. Νταξει το ξέρουμε ότι υποστηρίζεται την κρύα Βρύση αλλά νταξει παιδιά ήρεμα χαμηλά την μπάλα υπάρχουν και άλλες ομάδες στην Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365