Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Ήττα για την Κ19 του Αλμωπού

Ήττα για την Κ19 του Αλμωπού 

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα Κ19 του Μακεδονικού, που επικράτησε με σκορ 1-6 στους Γαλατάδες κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν επιθετική διάθεση από το ξεκίνημα του αγώνα, όπου προηγήθηκαν με τον Μαυρίδη στο 9´, έχοντας κι άλλες μεγάλες ευκαρίες.

Ο Αλμωπός, ωστόσο, ισοφάρισε στο 20′, κερδίζοντας και ευστοχώντας σε πέναλτι με τον Καρυπίδη που κέρδισε μετά από την πρώτη του επιθετική στατική φάση.

Οι φιλοξενούμενο, βρήκαν και πάλι τον ρυθμό τους και, με τα τέρματα των Παντζαρτζίδη στο 37′ και Χερίδη στο 44′ έκαναν το 1-3 πριν την λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 60′ ο Σωκράτη αποβλήθηκε για χέρι πάνω στην γραμμή της εστίας, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Χερίδης που το εκτέλεσε νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Σβάρνα.

Ό,τι δεν έκανε στο 60′, όμως, το πέτυχε ο νεαρός φορ στο 66′, γράφοντας το 1-4 μετά από ασίστ του Κωνσταντίνου Φαϊτατζόγλου. Έπειτα, απλώς διευρύνθηκε το σκορ, με τον Μαυρίδη να γράφει το 1-5 στο 72′ από απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και τον Χερίδη να καταγράφει χατ-τρικ, όταν με διαγώνιο σουτ από αριστερά έκανε το τελικό 1-6 στο 79′.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Λαμπρίδης, Βλαδίκας, Αδραμάνης (Πέλλας).

Συνθέσεις:
Αλμωπός:(Δημήτρης Μίζογλου)
Σβάρνας, Ελευθεριάδης,  ( 46’ Μερτζεμέκης), Μιχαηλίδης, (70’ Τσίτσος), Σωκράτη, Σιμηχανίδης, Αριτζόγλου, Ζήλλης, (80’ Σικίρα), Τζώρτζης, (46’ Παπαντωνίου), Τσερίκου, (70’ Μίζογλου), Καρυπίδης, Αλούπης.

Μακεδονικός: (Γκούντας – Θεοδωρίδης): Βλάχος, Μαργαριτίδης (68′ Δεληχατζής), Κώτελης, Παντζαρτζίδης, Τοπουζίδης (68′ Κωνσταντινίδης), Ιωαννίδης, Γρηγοριάδης (80′ Μουσαηλίδης), Γιαπατζόγλου, Χερίδης (80′ Καλαϊτζίδης), Μαυρίδης, Δημητρίου (60′ Φαϊτατζόγλου Κ.)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365