Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Στην ισοπαλία έμεινε ο Εδεσσαϊκός (ΦΩΤΟ)

Στην ισοπαλία έμεινε ο Εδεσσαικός

Άτυχος στάθηκε ο Εδεσσαϊκός που έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον μαχητικό ΠΟ Ελασσόνας.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, είχαν δοκάρι με τον Κυζιρίδης στο 2’ και ο ίδιος παίκτης στο 33’ εκτέλεσε πέναλτι άουτ, το οποίο είχε κερδίσει ο Καραγιάννης.

Τελικά ο Εδεσσαικός, στην επιστροφή του στο «Φόρης Γεντζής» μετά από ενάμιση χρόνο, άνοιξε το σκορ στο 44’ όταν μετά από σέντρα του Πελτέκη ο Σαμαράς έγραψε το 1-0 με κεφαλιά.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και είχαν δοκάρι στο 57’ με κεφαλιά του Τσάνι που παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, ενώ στο 65’ οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν με τον Ματούλα να  γράφει το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές ήταν οι κ,κ Τικόζογλου, Φακάνας, Αγγελόπουλος (Μακεδονίας).

Συνθέσεις:

Εδεσσαϊκός:(Αλέξανδρος Κούρτογλου)

Ηλιόπουλος, Πελτέκης, Πρέτσι, Μωυσίδης, Μαγγίζης, Κεσίδης, Ξανθόπουλος, (73’ Παρασίδης), Κυζιρίδης, Τσάνι, (69’ Ιωάννου), Καραγιάννης, (78’ Μίσκος), Σαμαράς.

Π.Ο.Ελασσόνας: (Νίκος Φώλλας) 

Γούπος, Κακάμης,Νταμπώσης, Περτζιόνι, Τσάτσος Ντουλάγκ Κοντοθανάσης, Φυτόπούλος, Κωστούλας,Ματούλας Ιγγλεζος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365