Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. Θύελλα Λυκοστόμου - Άρης Παλαιφύτου 2 - 0 / Την νίκη οι Λύκοι τις εντυπώσεις οι κίτρινοι

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Αντώνη Καρατζίδη για το Aridaia365:

Μετά από καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου επικράτησε δύσκολα του αξιόμαχου Άρη Παλαιφύτου με σκορ 2-0 και οδηγεί την κούρσα στην βαθμολογία της Α1, παρέα με την Δόξα Μελισσίου.

Το παιχνίδι ήταν καλό και ισορροπημένο στο μεγαλύτερο διάστημα με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για την νίκη, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε μέτρια μέρα και δεν έπιασαν την απόδοση προηγούμενων παιχνιδιών και δυσκολεύτηκαν αρκετά γα το τρίποντο, έχοντας απέναντι τους μια καλή και καλογυμνασμένη νεανική ομάδα που άφησε άριστες εντυπώσεις.

Το σκορ άνοιξε στο 77’ όταν ο Βασίλης Παπασυμεών ανατράπηκε και το καταλογισθέν πέναλτι αξιοποίησε ο Γιώργος Νάνος για το 1-0, ενώ ο ίδιος παίκτης κλείδωσε την νίκη στο 90’ γράφοντας το 2-0 και λίγα λεπτά αργότερα πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια, καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Μιχαηλίδης, Παρούτογλου, Ατζαμιδάκης.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Αντώνη Καρατζίδη για το Aridaia365:















































9 σχόλια:

  1. να τονιστει πως η διαιτησια του νεαρου διαιτητη ηταν πολυ μετρια, και πως με αμφισβητουμενο πεναλντι ανοιξε το σκορ το Λυκοστομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ οι ομάδες έπαιξαν μπάλα για Μουντιάλ,καταλάβετε όλοι ότι για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μιλάμε και όλοι ερασιτέχνες εισται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τονιστεί ότι ο τερματοφύλακας του Λυκοστομου δεν απειλήθηκε καθόλου. Το πέναλντι για την δική μας ομάδα είναι πέναλτι. Κ αν είναι για τον αντίπαλο δεν είναι. Αν έπρεπε να κερδίσει μια ομάδα είναι το Λυκόστομο γιατί είχε 3-4 καθαρές ευκαιρίες για γκολ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάκιστο διαιτητής. Ειρωνικό. Έγραφαν 40 λεπτά τις παρατηρήσεις χασκογελοντασν και μιλώντας επιδεικτικά στο τηλέφωνο ενώ περίμενα να υπογράψουμε. Να τους χαίρεστε αυτούς που φτιάξατε. Θα τα ξανά πούμε εκτός γηπέδου εκεί που θα φοράμε και οι δυο ρούχα και δεν θα έχετε αυτό το ηλιθιο βλέμμα του *κάποιος είμαι*. Απαράδεκτοι και πολύ λίγοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τα γράφεις όλα αυτά ανώνυμα; Οι απειλές τζάμπα είναι στο ίντερνετ

      Διαγραφή
  5. επαγγελματικά όμως το έδωσες το πεναλντακι πονηρουλη...600κατοσταρικα το μήνα δεν νομιζω να είναι ερασιτεχνικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενας διαιτητής στα χαμένα και ενας επόπτης(ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ) που δεν ήξερε τι σήκωνε. Μιλούσε στν παιχτη της αντίπαλης ομάδας στον ενικό με το μικρο του όνομα λέγοντας των να απομακρυνθεί από την φάση επειδή είχε ηδη μια κίτρινη να μην κινδυνεύσει με κόκκινη κάρτα. Σχέσεις φιλίας που δεν αφήσαν ακέραιες τις αποφάσεις του.
    Ενας Ατζαμιδάκης που προσπαθούσε συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.
    Η μετριότητα τας μας επηρεάζει άμεσα. Απομακρύνεται τους συγκεκριμένους κυρίους από το ποδόσφαιρο. Γεμίζει η δικη τους τσέπη με χρήματα και το δικό μας κεφάλι με νευρα.
    Πολύ ωραία φιλοξενία από πλευράς Λυκοστομου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έκοψες τετ α τετ και σφύριξες ημίχρονο πρώτο έγκλημα, δίνεις μούφα πέναλτυ δεύτερο έγκλημα, παίρνει την μπάλα με το χέρι στο δεύτερο γκολ και το κανείς γαργάρα τρίτο έγκλημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365