Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΣ Ξιφιανής - Δόξα Μαυροβουνίου 2 - 3 / Φτερούγισαν στην Ξιφιανή οι Μαυραετοί

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Αντώνη Καρατζίδη για το Aridaia365:

Ένα δραματικό παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις και ανατροπές στο σκορ έγινε στο γήπεδο της Ξιφιανής, όπου η Δόξα Μαυροβουνίου επικράτησε με σκορ 3-2 του τοπικού ΠΑΣ, παρουσία αρκετών φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιό αποφασιστικά το παιχνιδι και προηγήθηκαν με τέρμα του Φαφούτη στο 20’, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και αφού στο 30’ ισοφάρισαν με τον Σιδηρόπουλο, έφτασαν στην ανατροπή με τον Φανιάδη στο 39’ να πετυχαίνει το 2-1.

Στο 56’ ο Φαφούτης και πάλι βρήκε δίχτυα ισοφαρίζοντας για την Δόξα και ενώ χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, όλοι οι πατε αν ότι το παιχνίδι θα τελειώσει ισόπαλο, ήρθε στο 90’ ο Σπανίδης να παγώσει το γήπεδο και να πετύχει το 2-3 για τους μαυραετούς, που πανηγύρισαν μια πολύ μεγάλη νίκη.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Σιδηρόπουλος, Βλαδίκας, Κεσίσογλου Κ.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Αντώνη Καρατζίδη για το Aridaia365: 















































5 σχόλια:

  1. Θα σε φάνε εκεί στο μαυροβουνι τσικοο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε τον Ολιβιέ ζιρου στον πάγκο ρε ; ΒΑΛΤΟΝ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαυροβούνι θα λέτε και θα κλαίτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Ζιρου μονος του να παιξει παλι αλλαγη θα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σταματήστε να γράφετε ότι να ναι, στο μαυροβούνι όλα τα παιδιά παίζουν, και εκτός αυτού έχουν γίνει μία πολύ καλή παρέα, βασικοί παίζουν αυτοί που δεν χάνουν καμία προπόνηση, εκτός από κάποιες περιπτώσεις, π.χ. δεν μπορεί να παίζουν όλοι στην θέση 9 αν υπάρχει κάποιος τραυματισμός , και αν έχετε προσέξει ο προπονητής, σε κάθε αγώνα κάνει και τις 5 αλλαγές, κάτι που δεν συνηθίζεται από αλλούς προπονητές, γιατί απλά δεν δείχνουν εμπιστοσύνη στα παιδιά που κάθονται στον πάγκο, κάτι που δεν συνηθίζεται στο μαυροβούνι, σε κάθε παιχνίδι τα παιδιά είναι ετοιμοπόλεμα, γιατί ξέρουν ότι ανά πάσα στιγμή θα περάσουν στο παιχνίδι.γι αυτό υπάρχει και ομοιογένεια στην ομάδα, το σύνθημα που κυριαρχεί είναι ένα, ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Κ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365