Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Δήμος Κυριλίδης: Τις 220 παραβιάσεις από την πλευρά των Σκοπίων, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν τις γνωρίζουν;

Δελτίο Τύπου Υποψηφίου Βουλευτή Πέλλας Δήμου Κυριλίδη με το κόμμα Έλληνες
Βλέποντας να επικυρώνεται από το Πρωτοδικείο η σύσταση και η δημιουργία Κέντρου προώθησης της Μακεδονικής Γλώσσας, μπορεί να διαπιστώσει κάποιος πως όλες οι παραφιλολογίες περί μη ακύρωσης της συμφωνίας δεν ισχύουν.


Αυτοί που μας μιλούν συνεχώς για εφαρμογή συνθηκών στην συγκεκριμένη περίπτωση εκτίθενται περαιτέρω. Καθώς στην Σύμβαση της Βιέννης  για το δίκαιο των Συνθηκών περιλαμβάνονται 8 περιοριστικοί όροι για να μπορέσει μια χώρα να καταγγείλει η να ακυρώσει την Συμφωνία.


Οι παραβιάσεις των Σκοπίων ξεπερνούν τις 220. Το υπουργείο εξωτερικών δεν το γνωρίζει ή δεν το ενδιαφέρει που η ιστορία μας καπηλεύεται(λόγοι για να δημιουργηθούν περαιτέρω αμφισβήτησεις κατά της χώρας μας) και μάλιστα με απόλυτη ελευθερία από τους Σκοπιανούς; 


Επίσης η ήδη επαίσχυντη συμφωνία δεν τηρείται. Ακόμη και αν η ΝΔ θέλει να την τήρησει τότε γιατί αφήνει τα Σκόπια να κάνουν ότι θέλουν και μάλιστα να έχουν δημιουργήσει ακόμη και μουσείο μακεδονικού αγώνα; Και να περιφέρονται με σύμβολα τα οποία βάσει της συμφωνίας, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την πλευρά των Σκοπίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365