Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Αποδοχή Χρηματοδότησης ύψους 6.065.595,45€ από την ΔΕΥΑ και τον Δήμο Αλμωπίας για την κατασκευή έργων

Δείτε την ανάρτηση του προέδρου της ΔΕΥΑ Αλμωπίας Γιάννη Κετικίδη
Δείτε την ανάρτηση του προέδρου της ΔΕΥΑ Αλμωπίας Γιάννη Κετικίδη:

Αποδοχή Χρηματοδότησης ύψους 6.065.595,45€ από την ΔΕΥΑ Αλμωπίας και τον Δήμος Αλμωπίας για την κατασκευή των έργων 

«Εσωτερικά δίκτυα ύδρευσης οικισμών Προμάχων, Εξαπλατάνου, Χρυσής, Θηριόπετρας του Δήμου Αλμωπίας και συστήματα ασύρματης υδρομέτρησης», 
από το προγραμμα «Αντώνης Τριτσης».

Με μεγάλη χαρά αλλά και ικανοποίηση προχωράμε στην υλοποίηση ενός πολυ σημαντικού εργου για τις υποδομές και την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες του Δήμου μας. 

Θα κατασκευασθούν νέα υπερσύγχρονα δίκτυα ύδρευσης στους παραπάνω οικισμούς αντικαθιστώντας τα παλαιά. 

Κερδίζουμε ποιότητα, γλιτώνουμε τις βλάβες.

Φυσικά δεν σταματάμε εδώ καθώς έχουν δρομολογηθεί κατασκευές νέων δικτύων ύδρευσης και σε άλλες περιοχές με πρώτο απολα την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της πόλης της Αριδαιας, το οποίο όπως όλα δείχνουν ξεκινάει σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά και άλλων οικισμών όπως της ΤΚ Ξιφιανής όπου ολοκληρώνονται οι μελέτες και προχωράμε ολοταχώς στην χρηματοδότηση της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης.

Είμαστε πανέτοιμοι για να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για τον εκσυγχρονισμό των δομών και υποδομών της περιοχής μας.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Υπηρεσίας Δόμησης και Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας 

Κετικιδης Ιωαννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365