Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Έτοιμη για σέντρα στις 6/11 η Super League 2 / Νέα πρόταση της ΕΡΤ - Δείτε που παίζει ο Αλμωπός

Έτοιμη για σέντρα στις 6/11 η Super League 2 / Νέα πρόταση της ΕΡΤ
Στην απόφαση να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ανεξάρτητα με τη νέα πρόταση της ΕΡΤ για το τηλεοπτικό συμβόλαιο, κατέληξαν οι ομάδες.

Κατά μεγάλη πλειοψηφία (18 ναι 3 όχι), οι ΠΑΕ στο ΔΣ που έγινε την Τρίτη (1/11) έδειξαν σέντρα στις 6/11 καθώς έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και η σεζόν δεν σηκώνει άλλη καθυστέρηση.

Σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό, η ΕΡΤ που ήταν απούσα, έκανε νέα πρόταση για την κάλυψη των αγώνων για το 2022-2023. Αυτή σύμφωνα με πληροφορίες είναι: περίπου 2.735.000 + 600.000 μπόνους για τις θέσεις 1-5.


Η πρόταση πέρασε με 12 ναι, 7 όχι και 2 λευκά, έχοντας πάντα σε εκκρεμότητα τα περσινά οφειλόμενα από το μπόνους κατάταξης.

Είναι μάλιστα πιθανό αν συμφωνήσει η ΕΡΤ το μπόνους να το πάρει η διοργανώτρια και να το μοιράσει σε όλες τις ομάδες μαζί με το 2.735.000. Έτσι κάθε ομάδα θα πάρει περίπου 110.000.

Η Super League 2 θα ξεκινήσει κανονικά όπως είχε προγραμματιστεί και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη την 1η αγωνιστική, εφόσον προλάβουν όλα να γίνουν στην ώρα τους, σε ότι αφορά τις υπογραφές της νέας σύμβασης.


Θυμίζουμε ο Αλμωπός την πρώτη αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με τον Ηρακλή!

1 σχόλιο:

  1. Οι τέσσερεις ομάδες που διαφώνησαν είναι και ο Αλμωπος και δίκαιος διότι στην προηγούμενη σεζόν δύο φορές έχει παίξει Αλμωπο και εκτός αυτού ούτε το μπόνους πήρε όπου έταξε αυτή η κακομηρη ΕΡΤ αλλά είχε πει τότε, ότι μέχρι τον δέκατο στη βαθμολογία το μπόνους έπειτα το άλλαξε μέχρι τον έβδομο,τα χρήματα όμως δεν μπήκαν καί ούτε λόγος το γιατί δηλαδή για να καταλάβουμε ποιός τα πήρε αυτά τα λεφτά????????????? Τώρα μία παράκληση σ αυτούς εκεί της ΕΡΤ δώστε τα λεφτά όπου οφείλεται δεν είναι δικά σας εμείς σας πληρώνουμε ρε λαμόγια αλλού κι αλλού τα ακουμπάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365