Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Ιερά αγρυπνία στον ιερό ναό Αγίας Χρυσής την Τρίτη 8 Νοεμβρίου

Ιερά αγρυπνία στον ιερό ναό Αγίας Χρυσής την Τρίτη 8 Νοεμβρίου

Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νεκταρίου, Επισκόπου Αιγίνης του Θαυματουργού, στον Ιερό Ναό της Αγίας Χρυσής, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου το βράδυ στις 9:30μ.μ, θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία, όπου θα τεθούν σε προσκύνηση τεμάχιο ιερού Λειψάνου του αγίου καθώς και το Πετραχήλι του.

Το τεμάχιο του ιερού Λειψάνου, το πετραχήλι και τα προαναφερθέντα προσωπικά αντικείμενα του Αγίου Νεκταρίου φυλάσσονται στην Ιερά Μονή του Μεγάλου Μετεώρου και θα τεθούν σε προσκύνημα προς ευλογία και αγιασμό των πιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365