Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Ανακοίνωση Aridaia365 προς διαδικτυακούς "κλέφτες"

Ανακοίνωση
Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο από άλλες ιστοσελίδες, εφημερίδες, αλλά και πολιτικά πρόσωπα, κλοπής φωτογραφίων, αλλά και ολόκληρων θεμάτων από το site μας, χωρίς φυσικά να αναφέρεται η πηγή και κόβοντας το λογότυπο του Aridaia365 από τις φωτογραφίες.


Πρέπει όλοι να γνωρίζουν πως οι φωτογραφίες με το λογότυπο του Aridaia365 αποτελούν πνευματική μας ιδιοκτησία και βάση νόμου κανείς δεν μπορεί να τις υποκλέψει χωρίς την αναγραφή της πηγής και εννοείται κανείς δεν μπορεί να τις κόψει και για να τις χρησιμοποιήσει όπως τον βολεύει χωρίς την άδεια μας.


Το Aridaia365 έχει κάνει μία σοβαρή επένδυση σε φωτογραφικές, φακούς, κινητά και drone για τον καλύτερο αποτέλεσμα προς τον αναγνώστη μας, για το οποίο καθημερινά εργάζονται 3-4 άτομα. Δεν θα αφήσουμε κανένα να γεμίζει στήλες εις βάρος μας, δεν θα αφήσουμε κανέναν να ασκεί πολιτική με δικό μας υλικό. Το λογότυπο μας υπάρχει και θα υπάρχει στις φωτογραφίες για συγκεκριμένο σκοπό. Όποιος δεν μας σέβεται θα μας βρει απέναντι του.


Ήδη έχουμε μεγάλο αρχείο με παρόμοια περιστατικά και επιφυλασσόμαστε κάθε νόμιμου δικαιώματος.


ΥΓ: Φυσικά υπάρχουν και ιστοσελίδες που λειτουργούν με συναδερφική αλληλεγγύη και έχουν τον αμέριστο σεβασμό μας, όπως και πολλά φυσικά πρόσωπα που πράττουν όπως πρέπει και με σεβασμό προς την ιστοσελίδα μας και τους εργαζομένους της.


Η ομάδα του Aridaia365

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365