Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Μεταφέρθηκε προσωρινά στο Δημοτικό Σχολείο Πιπεριάς το ΕΚΑΒ Αριδαίας

Το ΕΚΑΒ Αριδαίας ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ
Το Δημοτικό Σχολείο της Πιπεριάς είναι η προσωρινή λύση για την μετακόμιση του ΕΚΑΒ Αριδαίας από τον χώρο που στεγαζόταν μέχρι πριν λίγες μέρες, αφού θυμίζουμε πως ο νέος ιδιοκτήτης του κτιρίου ζήτησε τον χώρο και έτσι το η υπηρεσία έπρεπε να μετακομίσει σε άλλο σημείο.

Μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας της περασμένης Τρίτης, αποφασίστηκε η προσωρινή μετακόμιση του ΕΚΑΒ Αριδαίας στο Δημοτικό Σχολείο Πιπεριάς, το οποίο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ ως νέος χώρος μόνιμης εγκατάστασης έχει προταθεί ο αύλειος του Κέντρου Υγείας Αριδαίας.

Ήδη εδώ και λίγες μέρες είχε ξεκινήσει η μετακόμιση η οποία ολοκληρώθηκε και πλέον εργαζόμενοι και οχήματα του ΕΚΑΒ βρίσκονται στο Δημοτικό Σχολείο της Πιπεριάς, ενώ όπως διαβεβαίωσε και ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, το ΕΚΑΒ Αριδαίας ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ, κάτι το οποίο λανθασμένα είχε αφήσει να εννοηθεί ο πρώην Βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης.

3 σχόλια:

  1. ο χώρος δίπλα στα ΚΤΕΛ τι θα γίνει? Το κολυμβητήριο πότε θα προχωρήσει? Το δασάκι τι θα γίνει ? έχει ακούσει κανείς κανά νέο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα γίνει τίποτα από αυτά στην άθλια και σιχαμερή αριδαια,που όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται και χειρότερη

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365