Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

ΣΟΚ στην Αριδαία: Ανήλικοι δίνουν ραντεβού και πλακώνονται άγρια στο ξύλο - Βίαιες εικόνες (ΦΩΤΟ)

Δείτε εικόνες

Σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες μέρες για την άγρια συμπλοκή ανηλίκων έξω από τα ΚΤΕΛ Αριδαίας. Δυστυχώς όπως θα διαβάσετε παρακάτω δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό.


Συγκεκριμένα το Aridaia365 έχει στην κατοχή του δύο βίντεο, από διαφορετικές μέρες και με διαφορετικούς πρωταγωνιστές, στα οποία φαίνονται καθαρά άγριες συμπλοκές μεταξύ ανήλικων μαθητών στον χώρο πίσω από τα ΚΤΕΛ.


Για την ακρίβεια, στήνεται "αρένα" μέσα στην οποία σαν άγρια θηρία πλακώνονται στο ξύλο ανήλικοι, ενώ περιμετρικά βρίσκονται άλλοι μαθητές οι οποίοι μη καταλαβαίνοντας την σοβαρότητα της κατάστασης, ζητωκραυγάζουν προς τους "μονομάχους". Η αγριότητα των μονομαχιών σοκάρει, με χτυπήματα στο κεφάλι τα οποία μπορούν να προκαλέσουν πολύ σοβαρούς τραυματισμούς.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Aridaia365 η κατάσταση έχει ξεφύγει, κάποιες μάλιστα συμπλοκές γίνονται και με αφορμή οπαδικά κίνητρα. Οι αρχες είναι ενήμερες και διεξάγουν έρευνες. 


Επίσης οι γονείς θα πρέπει να κινητοποιηθούν πριν γίνει κάτι πολύ χειρότερο. 


Ετ έτη 2022 είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά.


Δείτε εικόνες από τα βίντεο που έχει εξασφαλίσει το Aridaia365:







10 σχόλια:

  1. Υπάρχουν γονείς ή είναι παρατηρητές; Αφήστε τις δουλειές και συζητήστε με τα παιδιά σας 3-4 ώρες καθημερινά. Όλα τα άλλα είναι δεύτερα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ έτρωγα σφαλιάρα. Αυτοί ούτε για σφαλιάρα δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τόσο ξέραν οι παλιοί φίλε μου. Παλιά παντρεύαν τα παιδιά και απ τα 16-17.Σήμερα θεωρείτε έγκλημα κάτι τέτοιο !!!

      Διαγραφή
    2. Παλιά σε τέτοια ηλικία ήταν ώριμοι. Σήμερα Ι νέοι είναι επιπολαιοι και ανεύθυνοι. Όλη την μέρα με το τηλέφωνο στο χέρι. Δεν ενδιαφέρονται για τίποτα.

      Διαγραφή
  3. Στην αριδαια και γενικοτερα στην περιοχή.... εχει πιο πολλα διποδα ζωα.... παρα τετραποδα... ανεκαθεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν τα πρότυπα τους είναι οι trapers,κάνουν ότι ακούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γράφεις ότι οι γονείς θα πρέπει να κινητοποιηθούν πριν γίνει κάτι πολύ χειρότερο. Τώρα όμως είναι πολύ αργά. Οι γονείς έπρεπε να είναι σε εγρήγορση από την γέννησή τους και να τα διαπαιδαγωγησουν με αρχές και αξίες. Πρέπει να είναι πρότυπα για τα παιδιά τους. Όταν ο πατέρας αγοράζει μηχανάκι με πειραγμένη εξάτμιση στον κανακαρη του ενώ ξέρει ότι αυτό είναι παράνομο, νομιμοποιει την παραβατικη συμπεριφορά του. Όταν η μάνα είναι συνέχεια στο Facebook, χάνει τον έλεγχο του παιδιού της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχει χωριό τής περιοχής της Αλμωπίας ημιορεινό όπου 13 και 15 ετών συγκεκριμένα δύο παιδιά κυκλοφορούν όλη μέρα με μηχανάκια κάτοικοι του χωριού δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν φοβούμενοι να μην τούς πατήσουν οι γονείς ανύπαρκτοι αφού οι ίδιοι τούς λένε να φύγουν από το σπίτι να μην τούς ενοχλούν επίσης καπνίζουν πίνουν αλκοόλ στο ένα παιδί του δίνουν να οδηγεί και τρακτέρ και αυτοκίνητο βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα περισσότερο κόσμο το 13 χρόνων οδηγεί μηχανάκι χωρίς φώτα! Το βράδυ! Ενώ ο κόσμος φοβάται γιατί απειλούν με φθορές αν πει κάτι κάποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακμιακοι γονείς, παραβατικα παιδιά. ΟΛΑ ξεκινούν από το σπίτι, από την οικογένεια.
      Υ. Γ. Γιατί δεν κατονομαζεις το χωριό;

      Διαγραφή
  7. τουλάχιστον συμφωνούμε ότι όλα ξεκινάνε απ το σπίτι.Υπάρχει όμως σπίτι με παιδιά και γονείς συγκεντρωμένους ?Συνήθως οι περισσότεροι γονείς έχουν το μυαλό τους στο FB.
    Σε δύο επίπεδα βλέπω πρόβλημα: α)στους μεν γονείς χωρίς παιδεία και καλλιέργεια :ασχοληθείτε περισσότερα με τα παιδιά σας β) στους γονείς με υψηλές απαιτήσεις απ τα παιδιά τους μείνετε δίπλα τους ψυχικά και μην τα πιέζεται.
    Συμπέρασμα: στους α) θεωρείτε παραβατική συμπεριφορά να δίνεις στο παιδί μηχανάκι κύριε γονιέ πριν τα 19 και στους β) σήμερα θεωρείτε κακοποίηση να πιέζεις το παιδί !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365