Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Δια πυρός και σιδήρου την πρόκριση ο Ολυμπιακός Γαλατάδων

Δια πυρός και σιδήρου την πρόκριση ο Ολυμπιακός Γαλατάδων
Αμφίρροπη αναμέτρηση στο γήπεδο της Ραχώνας, όπου ο Ολυμπιακός Γαλατάδων επικράτησε με σκορ 1-0 του αξιόμαχου τοπικού Απόλλωνα και πήρε την πρόκριση στους 16 του θεσμού, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη υπό συνεχή βροχή και βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Το παιχνίδι ήταν καλό και αμφίροπο με τους γηπεδούχους αν και δυο Κατηγορίες κάτω, να αντιστέκονται και να κοιτούν στα μάτια τους φιλοξενούμενους, χτυπώντας στα ίσα την πρόκριση.
Τελικά οι ερυθρόλευκοι ποια έμπειροι και αποφασιστικοί στην επανάληψη, με υπηρεσιακό τεχνικό τον Τάσο Τσελεπή στον πάγκο τους, κατάφεραν να σκοράρουν στο 57’ με τον Γιάννη Ιωαννίδη και να πάρουν την πρόκριση για την συνέχεια του κυπέλλου.

Αρίστευσαν οι διαιτητές κ.κ Σιδηρόπουλος, Μπέττας, Τσαλκάνης.

Συνθέσεις:
Απόλλων: (Σάκης Μαβίδης)
Πετρόπουλος, Δουλγέρης, Περπερίδης, Ψαραδέλης Α., Γερμανούδης, Ζαφειρίου, Ξενίδης Ι., Ξενίδης Κ., (58’ Κυζιρίδης), Ψαραδέλης Β., Ζημπίδης, Διαμαντόπουλος.

Ολυμπιακός: (Τάσος Τσελεπής)
Μαντζούκης, Μουρατίδης, (85’ Ράγγος), Μουχτάρης, (57’ Πάρδας Χ.), Μιχαηλίδης, Ιωαννίδης, Καπουσούζης, (79’ Δεληγιάννης), Μπουρνάζης, Λιάσιος, Αναστασιάδης, (85’ Πάρδας Γ.), Σιδέρης, Ανδρίτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365