Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημήτρη Βέσκου

Συγχαρητήριο μήνυμα

Ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας Δημήτρης Βέσκος θέλει να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήριά προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση, την Δημοτική αρχή, την συντακτική ομάδα του επετειακού λευκώματος με τίτλο: "Η Αλμωπία στα μονοπάτια της ιστορίας" αλλά και όλους όσους συνεργάστηκαν για την έκδοση του αλλά και για την επιτυχημένη εκδήλωση παρουσίασης τους.

Το επετειακό αυτό λεύκωμα αποτελεί ένα πνευματικό δώρο προς τους πολίτες και τους επισκέπτες της Αλμωπίας καθώς αποτυπώνει με σαφή και τεκμηριωμένο τρόπο τόσο την πλούσια ιστορίας της Αλμωπίας όσο και τα ήθη και της παραδόσεις της.

Δυστυχώς λόγω Covid-19 και τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν μπόρεσα να παραβρεθώ στην ιστορική εκδήλωση που διοργάνωσε η δημοτική αρχή στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας. Ωστόσο για άλλη μια φορά εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους διοργανωτές.


Με τιμή

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας

Δημήτριος Βέσκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365