Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πότε η εξόφληση των επιδοτήσεων σε αγρότες και κτηνοτρόφους

Πότε η εξόφληση των επιδοτήσεων

Οπως και πέρυσι θα γίνει η πληρωμή από τον ΟΠΕΚΕΠΕ της βασικής ενίσχυσης των αγροτικών επιδοτήσεων.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα πληρωθεί το υπόλοιπο ποσό των αγροτικών επιδοτήσεων, για την εξόφληση του Δεκεμβρίου.


Όπως αναφέρει ο ΟΠΕΚΕΠΕ, το σύστημα έκλεισε για λίγο λόγω της αναγκαιότητας διακοπής εισαγωγής νέων στοιχείων για τις προγραμματισμένες εργασίες της προκαταβολής.


Η πληρωμή της προκαταβολής έγινε νωρίτερα από κάθε χρονιά, αμέσως με την έναρξη του οικονομικού έτους πληρωμών ενισχύσεων 2023 και σε αυτή την προκαταβολή περιλαμβάνονται για πρώτη φορά και 26.000 μεταβιβάσεις δικαιωμάτων που υποβλήθηκαν τον Ιούλιο του 2022.


Το συνολικό ποσό πληρωμής για τους 533.921 δικαιούχους (έναντι 521.657 το 2021), που πληρούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας ανέρχεται στα 657,348.067,63 ευρώ, έναντι 633.434.763,44 ευρώ το 2021 και όλες οι εκτάσεις δημόσιων βοσκοτόπων κατανεμήθηκαν μόνο σε κτηνοτρόφους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365