Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Εξιχνιάσεις κλοπών σε Εδεσσα και Πέλλα και απάτης στην Πέλλα

Δείτε τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας
Δείτε τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας:

Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 27ης Οκτωβρίου 2022 σε περιοχή της Πέλλας, αφαίρεσε από όχημα ημεδαπής, μία τσάντα με το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ και άλλα αντικείμενα και στη συνέχεια διέφυγε με όχημα που οδηγούσε συνεργός του.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 4ης Νοεμβρίου 2022 σε περιοχή της Πέλλας, ενεργώντας μαζί με συνεργό του και χρησιμοποιώντας όχημα, αφαίρεσαν από οικία και επιχείρηση, 38 παλέτες συνολικής αξίας 600 ευρώ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 2 έως 7 Νοεμβρίου 2022, με το πρόσχημα παραγγελίας εμπορεύματος από επιχείρηση, απέσπασε προϊόντα συνολικής αξίας 6.294 ευρώ, χωρίς να καταβάλει το αντίτιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365