Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

«Παραχωρείται ασθενοφόρο της ΔΕΗ στο Κ.Υ. Άρνισσας»

Δελτίο Τύπου Διονύση Σταμενίτη
Σε επικοινωνία με το γραφείο του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκρέκα ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκε ότι υπογράφηκε η παραχώρηση του ασθενοφόρου από τη ΔΕΗ στο Κέντρο Υγείας Άρνισσας.

 

Πρόκειται για αίτημα της Τοπικής Κοινότητας Άρνισσας και του Προέδρου κ. Παπαγιαννίδη, το οποίο ο Βουλευτής Πέλλας προώθησε μέσα από την αποστολή επιστολών στο γραφείο του Προέδρου της ΔΕΗ κ. Στάση καθώς και προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκρέκα. 

Το ασθενοφόρο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Άρνισσας, το οποίο καλύπτει τα περιστατικά 9 χωριών και ως εκ τούτου γίνεται κατανοητό ότι η συμβολή του θα παίξει σημαντικό ρόλο στην παροχή των υπηρεσιών υγείας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365