Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Αριδαία: Έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Κοσμά Τσίναλη «Έναν ζαντόν αρκουδόπον» (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Μπίνου
Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Μπίνου:

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Κοσμά  Τσίναλη «Έναν ζαντόν αρκουδόπον» . Πρόκειται για ένα παραμύθι στην Ποντιακή διάλεκτο.

«Με τη γλώσσα οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν , εκφράζουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα , περιγράφουν καταστάσεις και βιώματα και δημιουργούν πολιτισμό» : Κοσμάς Τσίναλης.

Συγχαρητήρια στις Αλησμόνητες Πατρίδες και το βιβλιοπωλείο Συμβολή για την εκδήλωση. Συγχαρητήρια και στην εκπαιδευτικό Μαρία Προκοπίδου,που έκανε την παρουσίαση του βιβλίου.

Δείτε τις φωτο:








2 σχόλια:

  1. Ο πρώην δήμαρχος Αλμωπιας καλά έκανε και ανάρτησε σχετικά με την παρουσίαση του βιβλίου του Κοσμά Τσιναλη στην οποία παραβρέθηκε, όπως και στην εκδήλωση των Προμαχων την περασμένη εβδομάδα. Στην παρουσίαση του λευκώματος για την Αλμωπια που διοργάνωσε ο δήμος Αλμωπιας γιατί δεν πήγε; Από μεγαλοψυχία; Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365