Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Αριδαία: Παρουσία πλήθος κόσμου παρουσιάστηκε το επετειακό λεύκωμα "Η Αλμωπία στα μονοπάτια της ιστορίας" (ΦΩΤΟ)

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
Παρουσία πλήθος κόσμου και με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, παρουσιάστηκε από τον Δήμο Αλμωπίας, στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας, το επετειακό λεύκωμα με τίτλο: "Η Αλμωπία στα μονοπάτια της ιστορίας". 

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπίνος, ενώ στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν εκπαιδευτικοί, ιστορικοί, αλλά και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Γιάντσης, οι οποίοι παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους πτυχές του λευκώματος.

Με αφορμή την χθεσινή εκδήλωση ο Δήμος Αλμωπίας μέσω του Δημάρχου Χρήστου Μπάτση βράβευσε τους συντελεστές του λευκώματος, συγγραφείς της περιοχής, πρώην Δημάρχους και Αιρετούς με σπουδαία δράση, καθώς και προσωπικότητες που έκαναν γνωστή την Αλμωπίας σε όλη την χώρα.

Παρόν στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ήταν σύσσωμη η πολιτική ομάδα του Δημάρχου Χρήστου Μπάτση, οι Βουλευτές Πέλλας με τη Ν.Δ. Βασιλειάδης, Καρασμάνης και Σταμενίδης ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης, ο πρώην Βουλευτής Πέλλας με τον ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης, ο Πάτερ Σολομώντας, ο πρώην Πρόεδρος του Αλμωπού Κώστας Γάτσος και αρκετοί πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:







































































3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σε όλους όσους εργάστηκαν για αυτό , η ιστορία του τόπου μας αποδεικνύει και το πνευματικό επίπεδο των ανθρώπων που εργάστηκαν και εργάζονται γι αυτήν χωρίς έπαρση αλλά με αγάπη και ανιδιοτέλεια.Βεβαια όπως πάντα η ιστορία αναδεικνύει και την μικροπρεπεια και το ήθος του κάθε πολίτη του τόπου του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365