Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Βαθμολογική ανάσα για τον Ολυμπιακό Γαλατάδων

Βαθμολογική ανάσα για τον Ολυμπιακό Γαλατάδων
Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός Γαλατάδων που επικράτησε με σκορ 3-2 του ΠΑΟΚ Δαμιανού μετά από καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και πανηγύρισαν την νίκη και τους τρείς βαθμούς, απέναντι στους φιλοξενούμενους που αν και πάλαιψαν φιλότιμα δεν απέφυγαν την ήττα και ακόμη δεν έχουν νίκη στο πρωτάθλημα της Α1.

Στο πρώτο ημίχρονο το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο χωρίς τέρματα, με τους ερυθρόλευκους να έχουν δοκάρι με τον Μιχαηλίδη και ακόμη μία ευκαιρία με τον Καπουσούζη.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 50’ με τον Μπουρνάζη, αλλά η απάντηση των ασπρόμαυρων δεν άργησε να έρθει και στο 61’ ο Δημτσούδης έφερε το ματς στα ποσα γράφοντας το 1-1.

Οι γηπεδούχοι ξαναπέρασαν στην αντεπίθεση και στο 61’ κέρδισαν πέναλτι και παράλληλα την αποβολή του Λυκόπουλου των φιλοξενουμένων.

Ο Μουρατίδης (Ζέκο) το εκτέλεσε επιτυχώς και έγραψε το 2-1 για τους γηπεδούχους που στο 70’ έφτασαν σε τρίτο τέρμα με τον Μπουρνάζη να γράφει το 3-1, αλλα λίγο αργότερα στο 74’ έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μιχαηλίδη.
Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στην συνέχεια αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν λίγο πριν την λήξη με τέρμα του Γρηγοριάδη.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Αργυρού, Αλατζά, Κεσίσογλου Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365