Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Επέστρεψε στις νίκες ο Αερωπός Έδεσσας

Ντεμπούτο του Κώστα Τούτση στον πάγκο του Αερωπού

Ο Αερωπός Εδεσσας επέστρεψε στις νίκες  στο πρωτάθλημα, καθώς, επικράτησε με 37-33 στα Βριλήσσια της ομώνυμης ομάδας, σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της Handball Premier.


Το ντεμπούτο του Κώστα Τούτση στον πάγκο του Αερωπού ήταν απόλυτα πετυχημένο, απέναντι μάλιστα στην ομάδα στην οποία εργαζόταν μέχρι πριν από δύο ημέρες ως τεχνικός διευθυντής.


Μποκάρεφ και Μπούλκιν πέτυχαν 16 γκολ για τον Αερωπό ενώ ο Χερουβείμ σκόραρε 13 φορές για τους γηπεδούχους σε ένα ελεύθερο ματς όπου και οι δύο ομάδες αμέλησαν τις άμυνες τους για χάρη της επίθεσης.


Από την αρχή του αγώνα, ο Αερωπός είχε το προβάδισμα στο σκορ, τα Βριλήσσια πλησίασαν δύο λεπτά πριν το τέλος στα 2 γκολ με 33-35, έχασαν δύο ευκαιρίες για να μειώσουν ακόμα περισσότερο και γνώρισαν αναπόφευκτα την ήττα.


Τα πεντάλεπτα: 1-4, 3-7, 6-11, 8-15, 13-18, 17-20 (ημίχρονο), 20-23, 22-25, 26-32, 31-35, 32-36, 33-37


ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Θ. Τούτσης): Τσικογιαννόπουλος, Βλάχος 2, Τόμπρος 2, Πανταζής 3, Αντωνιάδης, Καραμασιώτης 5, Αναστασίου, Ζαρίκος, Χερουβείμ 13, Βαμβακάς, Μ. Στάθης 1, Χουρσουντιάν 2, Π. Στάθης 3, Κορκολής 2, Κιουλτζίδης, Τσαμούρης.


ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑ  (Κ. Τούτσης): Κωστακίδης 6, Τσέλιος, Μαυροδουλάκης 1, Μήγγας 4, Κράλλης 3, Αθανασιάδης 1, Βέρεμτσουκ, Κουκουτσίδης 6, Μποκάρεφ 8, Μυλωνάς, Μπούλκιν 8, Γεωργαλής, Παπαγιάννης.


Διαιτητές: Μερτινιάν - Τόλιος. Δίλεπτα: 4-6. Πέναλτι: 5/5 - 3/3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365