Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Προμάχοι Αλμωπίας: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Ιστορικό Τουρισμό (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του πρώην Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου
Δείτε την ανάρτηση του πρώην Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου:

Στην εκδήλωση για τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Ιστορικό Τουρισμό, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τοπικής Κοινότητας των Προμάχων. 

Οι ομιλητές τόνισαν την σημασία της ανάδειξης των μνημείων αυτής της περιόδου, για την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή μας.Ομιλητές στην εκδήλωση, που οργανώθηκε από την ΜΚΟ Dobropolie Heroes Spot & Voras Mountain Actions, ήταν ο Βλάσης Βλασίδης , Αν.Καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ,ο Ευθυμίου Νικόλαος Ιστορικός, ο Κυριακού Ευάγγελος Διδ.Πολιτισμικού Τουρισμού , ο Σουφλιάς Γεώργιος Οικονομολόγος και ο Γιάννης Μπουλέκος Δικηγόρος. 

Την εκδήλωση παρακολούθησε αρκετός κόσμος που έθεσε και ερωτήματα στο τέλος της ημερίδας.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365