Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Τετάρτη στα γήπεδα της Πέλλας

Δείτε το πρόγραμμα
Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην ΕΠΣ Πέλλας την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, με παιχνίδια της Α1.

Δείτε το πρόγραμμα της Τετάρτης, όπου δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής στα Γιαννιτσά, όπου ο ΑΣ Γιαννιτσά υποδέχεται την Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου.

Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά:

Τετάρτη 16/11/2022
15.00
Άρης Παλαιφύτου - Ακρίτας Σωσάνδρας
Ολυμπιακός Γαλατάδων - ΠΑΟΚ Δαμιανού
ΑΣ Γιαννιτσά - Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου
Μ. Αλέξανδρος Πέλλας - Ορφέας Ριζαρίου
Μ. Αλέξανδρος Όρμας - Εθνικός Γιαννιτσών
Δόξα Μελισσίου - ΠΑΟ Κερασιάς
Άρης Νησίου - ΑΣ Πρόμαχοι
Ρεπό Νίκη Αξού

1 σχόλιο:

  1. Β Ο Ρ Ε Ι Ο Σ Α Ν Ε Μ Ο Σ :::::::
    Βρε καλώς τα παιδιά..... Φουλ της Pella league λοιπόν, με εμβόλιμη βεβαίως και τα ματσάκια της 6 ης ημέρας. Πάμε λοιπον________
    Το grande game στο ΔΑΚ Γιαννιτσών, εκεί που ο γηπεδούχος A.S κόντρα στα Λυκοστομακια του μίστερ Billy. Όποιος πάρει το τρίποντο ετοιμάζει σε ραφταδικο κουστούμι ( Αγγλικό ντε!!). Πρόβλεψη από Ο- 3 γκολ.
    Στο γήπεδο των πλατάνων της Ορμας, ο μπάρμπα Γιάννης έχει δυσκολη αποστολή ενάντια στους κυανόλευκους της συμπρωτεύουσας. Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις 13.30 το δίδυμο Savva- Teo θα γευματίσει στην ταβέρνα - εξέδρα δίπλα στον 1ο βοηθό. Πρόβλεψη, κοκορέτσι- κόκκινο κρασάκι και ψητό καστανο.
    Μελισσι- Κερασιτυ. Όλα έτοιμα στο Melis arena και οι δύο θέλουν το κάτι. Οι γηπεδούχοι για να είναι σε τροχιά CL ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να ξεφύγουν από το πηγάδι. Πρόβλεψη, να σταματήσει η διέλευση των οχημάτων για να δούμε χαλαρά ένα ωραίο ματς.
    Νησί εναντίον Πρόμαχοι των Προμαχων. Το Ailant θέλει tree points διότι έχει όνειρα και οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν το πρώτο πονταλακι. Πρόβλεψη, από 4 έως 6 γκολ.
    Στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚ Palefito, ωραία αναμέτρηση. Έπεσε σε βαθμολογικό λήθαργο ο τοπικός Άρης και έχει δύσκολο έργο έναντι του Green Army του J. Bogdan.
    Πρόβλεψη, no bed.
    Arena B. Alexander. Ήρθε η ώρα για το πρώτο τρίποντο εντός έδρας για τον Μέγα;
    Θα συνεχίσει την βαθμολογική συγκομιδή ο Ορφεύς '44; Στις 17.00 θα γνωρίζουμε.
    Πρόβλεψη, το ματσάκι ξεκινά από το Χ και πάει που;
    Ενδιαφέρον παιχνίδι στο Καραϊσκάκης του Βάλτου. Ο Θρύλος των Γαλατάδων έναντι στον PAOK de Damia. Το μόνο που μπορώ να πρόβλεψη είναι ότι θα γίνει σπουδαίο ματς και θα έχει 3-4 γκολ.
    Αυτά από τον Άνεμο και εύχομαι να απολαύσετε ωραία παιχνιδάκια. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα βγάλουν σήμερα καλό μεροκάματο οι καντίνες.2

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365