Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 23/11 Κριός 

Τα συναισθήματα όλων σήμερα διεγείρονται και νιώθουν πιο ευαίσθητοι. Κι εσύ έχεις την τάση να αντιδράς χωρίς να σκέφτεσαι. Αν κάποιος πληγώσει τα συναισθήματά σου, μπορεί να του το ανταποδώσεις και μετά να εύχεσαι να μην το είχες κάνει.
Είναι σημαντικό να είσαι ήρεμη σήμερα και να δίνεις στους άλλους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Ίσως νιώθουν λύπη ή μοναξιά και προφανώς δεν θέλουν να σε προσβάλουν.

ζώδια σήμερα ταύρος

Η σχέση με το ταίρι ή τον καλύτερό σου φίλο, θα είναι αρκετά έντονη συναισθηματικά σήμερα. Κι αυτό μπορεί να είναι ή ευχάριστο ή δυσάρεστο.
Αν τα συναισθήματά σου ταιριάζουν με τα δικά τους και νιώθουν πως τους ακούς και τους κατανοείς, αυτή θα είναι μια απίστευτη μέρα πραγματικής οικειότητας. 

ζώδια σήμερα 23/11 Tετάρτη  δίδυμοι

Μια ανάλαφρη, επιφανειακή προσέγγιση της ζωής δεν λειτουργεί σήμερα. Δεν έχεις τη διάθεση να αποδεχτείς την συναισθηματική ένταση των άλλων. Αν ένας φίλος ή το ταίρι σου απαιτεί την προσοχή σου μπορεί να χάσεις την υπομονή σου. Πρέπει όμως να κατανοήσεις τι κρύβεται από πίσω. Σημαίνεις πολλά γι’ αυτό το άτομο και ίσως ανησυχεί για το αν εξακολουθείς να είσαι ανοιχτή και διαθέσιμη.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Θα είσαι κυκλοθυμική σήμερα. Αν έχεις προσωπικά ή θέματα σχέσης να λύσεις, τώρα είναι η ιδανική στιγμή. Ξέρεις ακριβώς πού βρίσκεσαι και μπορείς να κατανοήσεις με ακρίβεια τα συναισθήματα των άλλων. Η επεξεργασία των συναισθημάτων, είναι μια πράξη κάθαρσης. Αν δεν έχεις να λύσεις κάτι δικό σου σήμερα, βοήθησε έναν φίλο με τα προβλήματά του. 

ζώδια σήμερα λέων

Είσαι ένα πολύ παθιασμένο άτομο! Σήμερα όμως, τα πάθη σου διεγείρονται – και αυτό μπορεί να είναι καλό ή κακό. Εξαρτάται βέβαια από πολλούς παράγοντες. Αν νιώθεις ανοιχτή κι ερωτευμένη με τη ζωή, τότε αυτό είναι υπέροχο. Αν όμως κρατάς μέσα σου ζήλια ή θυμό.. τότε φρόντισε να χαλιναγωγήσεις τον εαυτό σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να είσαι αντικειμενική. 

ζώδια σήμερα παρθένος

Η καρδιά και το μυαλό σου συνεργάζονται σήμερα. Η λογική εξακολουθεί να μετράει πολύ, αλλά και τα ένστικτά σου βουίζουν. Οι πληροφορίες που σου στέλνουν είναι ακριβείς. Χρησιμοποίησέ τες για να βοηθήσεις κάποιον κοντά σου που έχει ανάγκη. Θα εκτιμήσει τη δύναμη και την πίστη σου.

ζώδια σήμερα 23/11 Tετάρτη ζυγός

Είσαι βαθιά προσκολλημένη σήμερα με τους ανθρώπους και τα μέρη που αγαπάς. Οι δεσμοί που μοιράζεσαι μαζί τους σημαίνουν πολλά για σένα, ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Η μεγάλη συνείδηση της στοργής και της πίστης σου, σε κάνει να θέλεις να συνδεθείς μαζί τους. Μίλησέ τους, ακόμα κι αν είναι μέσω τηλεφώνου.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Ένας νέος προσωπικός κύκλος ξεκινά για σένα τώρα. Καθόρισε τον στόχο που θέλεις να πετύχεις τον επόμενο μήνα. Κράτα τον όμως για τον εαυτό σου, τουλάχιστον προς το παρόν. Μπορείς να μιλήσεις γι’ αυτόν, όταν έχεις διαμορφώσει τα σχέδιά σου. Αν οι άνθρωποι σε ρωτούν για τις εξελίξεις, απλά χαμογέλασε και πες τους ότι εργάζεσαι πάνω σ’ αυτό. 

ζώδια σήμερα τοξότης

Όταν πρόκειται να μιλήσεις για τις ιδέες, τα συναισθήματα και τα σχέδιά σου, δεν είσαι από τη φύση σου ιδιαίτερα διακριτική. Δεν βλέπεις κανένα λόγο να συγκρατηθείς. Όμως σήμερα, είναι καλή ιδέα να κρατήσεις τουλάχιστον κάποια πράγματα για τον εαυτό σου. Ίσως αναπτύσσεις κάποια σχέδια που δεν έχουν ακόμη διαμορφωθεί. Μίλησε ανοιχτά μόνο στα άτομα που εμπιστεύεσαι. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Σήμερα ανανεώνεις την αφοσίωσή σου σε μια στενή σχέση ή μια προσωπική διαδικασία αλλαγής. Σίγουρα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων εξαιρετικά δύσκολων στιγμών. Όμως τώρα στέκεσαι στην κορυφή κοιτάζοντας πόσο μακριά έχεις ήδη φτάσει. Δεν σε φοβίζει η δουλειά που έχεις μπροστά σου. Ξέρεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις.

ζώδια σήμερα 23/11 Tετάρτη υδροχόος

Ο κόσμος σήμερα είναι πιο χαοτικός συναισθηματικά από ό,τι θα προτιμούσες. Το ταίρι σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα ερωτικό ή ευερέθιστο. Το ίδιο ισχύει για τους φίλους και τους συναδέλφους σου. Και όχι, δεν έχουν χάσει όλοι τα μυαλά τους! Απλά αισθάνονται πιο παθιασμένοι σήμερα από ό,τι συνήθως. Μπορείς ή να αποφύγεις τη φασαρία.. ή να συνηθίσεις το δράμα που επικρατεί γύρω σου. 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Οι συναισθηματικές ανάγκες μεταφράζονται σε σωματικούς πόθους σήμερα. Είναι μια υπέροχη μέρα για να κάνεις κάτι έντονο – σωματικά ή συναισθηματικά. Βρες λίγο χρόνο για το ταίρι σου ή μοιράσου μια μεγάλη συζήτηση με έναν στενό φίλο. Ακόμη και μια έντονη προπόνηση είναι υπέροχη σήμερα, ειδικά αν γίνεται μέσα ή κοντά στο νερό. Στο τέλος της ημέρας, θα νιώσεις καθαρή… από μέσα προς τα έξω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365