Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Διαζύγιο με προπονητή ομάδα Α’ Κατηγορίας

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης των κιτρίνων
Την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Χαρμάνα ανακοίνωσε ο Άρης Αμπελειών, που μετράει δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης των κιτρίνων:

«Το Δ.Σ του Άρη Αμπελιών ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας μας, Κώστα Χαρμάνα έπειτα από δυόμιση χρόνια.
Τον ευχαριστούμε πολύ για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια!!!!
Με εκτίμηση το ΔΣ του Άρη Αμπελειών»

Ο πρώην πλέον τεχνικός των κιτρίνων με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του για την συνεργασία και ευχήθηκε μόνο νίκες στην συνέχεια.

Δείτε τι αναφέρει:
«Με απόφαση της διοίκησης ήρθε η ώρα μετά από δυόμιση χρόνια να αποχωρήσω από την ομάδα!! 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα μαζί τούς κρατάω μόνο τις καλές στιγμές!! Εύχομαι να έχετε υγεία πάνω απ'όλα και από εδώ και πέρα μόνο νίκες!!»
Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός του Άρη Αμπελειών.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365