Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Αλμωπός: Δείτε την απίθανη φάση με το ανύπαρκτο γκολ του Ηρακλή, που ενώ αρχικά μέτρησε ακυρώθηκε στην συνέχεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Ηρακλής από την συγκεκριμένη φάση
Μία απίθανη φάση και μία παρ' ολίγον αστεία διαιτητική απόφαση, έλαβε χώρα στο κυριακάτικο παιχνίδι του Αλμωπού με τον Ηρακλή.

Συγκεκριμένα στο 13ο λεπτό, μετά από σύγχυση στη περιοχή του Αλμωπού, ο Χρουστσιέλ πλάσαρε πέφτοντας στο έδαφος, με την μπάλα να καταλήγει ξεκάθαρα άουτ και για την ακρίβεια στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο απίθανος πρώτος βοηθός Δανδανόπουλος κατευθύνεται προς την σέντρα, κάτι που σημαίνει πως έχει μπει γκολ, το οποίο προφανώς έχει δεί μόνο ο ίδιος, ενώ ο διαιτητής Μελτζανίδης δεν φαίνεται να έχει δείξει κάτι τέτοιο. Στην συνέχεια ο διαιτητής κατευθύνεται προς τον βοηθό και μετά από συνομιλία που έχουν καταλογίζει γκολ, κάτι που όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την έντονη αντίδραση των παικτών και του πάγκου του Αλμωπού. Οι παίκτες και ο πάγκος του Αλμωπού έχουν πάρει καροτσάκι τον διαιτητή Μελτζανίδη και τον πρώτο βοηθό Δανδανόπουλο, μη μπορώντας να πιστέψουν τον απίθανο καταλογισμό του γκολ. 
Τελικά την όλη κατάσταση για τους διαιτητές σώζει ο τέταρτος Τσιάρας, ο οποίος παίρνει την φάση πάνω του και συμβουλεύει τον διαιτητή πως η μπάλα έχει βγει άουτ, μία απόφαση η οποία και έμεινε.

Το πιο αστείο της υπόθεσης είναι η επίσημη διαμαρτυρία του Ηρακλή για την συγκεκριμένη φάση

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του Γηραιού:

Την Κυριακή γίναμε μάρτυρες μια απόφασης που άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης με τον Αλμωπό Αριδαίας.Αδυνατούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο, το γκολ που κατακυρώθηκε για την ομάδα μας στην συνέχεια ακυρώθηκε μετά από αρκετή ώρα.Κάποια στιγμή νομίζαμε ότι γίνονταν έλεγχος απο το VAR που φυσικά δεν υπήρχε.

Ο Ηρακλής πετυχαίνει γκολ,με τον πρώτο βοηθό να κατευθύνεται στην σέντρα.Στην συνέχεια ο διαιτητής πηγαίνει στον βοηθό και όπως φαίνεται και απο το βίντεο δείχνουν «σέντρα» κατακυρώνοντας το γκολ και αμφότεροι οδεύουν προς αυτή την κατεύθυνση. Οι παίκτες των φιλοξενούμενων μπλοκάρουν τον βοηθό και διαμαρτύρονται για την κατακύρωση του τέρματος με τους παίκτες του Ηρακλή να πανηγυρίζουν. Ξαφνικά ο διαιτητής επιστρέφει στον βοηθό και ταυτόχρονα υπάρχει και η παρουσία του τέταρτου διαιτητή. Ως δια μαγείας το γκολ μετατρέπεται σε άουτ και ουδεις κατάλαβε το λόγο.

Ως ΠΑΕ έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική διαιτησία και κατανοουμε το ανθρωπινό λάθος.Απόφασεις όμως που έρχονται κατόπιν «δεύτερης σκέψης» και αυτούς που δεν είναι αρμόδιοι να κρίνουν την φάση, μας προκαλεί ερωτηματικά.Δεν καυτηριάζουμε μια διαιτησία για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά μένουμε στην ουσία και βάσει του βίντεο μεταφερουμε όσα διαδραματίστηκαν στους αρμόδιους φορείς.Ουδείς μπορεί να παίζει με τον κόπο των ποδοσφαιριστών μας και την ιστορία της ομάδας.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Ηρακλής από την συγκεκριμένη φάση:





3 σχόλια:

  1. ο Ηρακλής ποτέ δεν πέτυχε γκολ.Σε άλλες τέτοιες περιπτώσεις το παραδέχεται και ο πρωταγωνιστής της φάσης.
    Η ουσία είναι ότι θα ήθελε η ομάδα του ήθους Ηρακλής ψεύτικο γκολ ?
    Η αλήθεια είναι ότι για 5 λεπτά θα είχαμε διπλό.
    Ας ελπίσουμε ότι η Γηραιός θα ωριμάσει σιγά σιγά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηρακλής ή Ηρακλάκης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365