Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Εδεσσα: Συγκέντρωση στοιχείων τοπικών επιχειρήσεων για την προβολή τους (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Έδεσσας αναμορφώνει τον διαδικτυακό του τόπο σε ένα πολυλειτουργικό portal και ταυτόχρονα δημιουργεί εφαρμογές (applications) για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών. 


Μέσω των νέων τεχνολογιών, εκτός των άλλων, γίνεται μία σημαντική προσπάθεια για προβολή των τοπικών επιχειρήσεων και οργάνωση της πληροφορίας σε κατηγορίες επιχειρήσεων. Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις εργασίας με την Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων (ΟΕΒΕΣ) Ν. Πέλλας, τον Εμπορικό Σύλλογο Έδεσσας και το Σωματείο Καφεζυθεστιατόρων Έδεσσας, όπου συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες του εγχειρήματος και ζητήθηκε η συνεργασία των φορέων.

Φυσικά, τόσο η εγγραφή όσο και η διατήρηση των στοιχείων των επιχειρήσεων σε όλα τα μέσα προβολής του Δήμου Έδεσσας θα είναι εντελώς δωρεάν.

Για το λόγο αυτό καλούμε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις να δηλώσουν τα στοιχεία τους και να προβληθούν στο portal και τις εφαρμογές του Δήμου Έδεσσας. 

Η διαδικασία εγγραφής -  δήλωσης των στοιχείων είναι πολύ απλή, αρκεί να υπάρχει η γνώση των στοιχείων της επιχείρησης και τρεις χαρακτηριστικές φωτογραφίες. Η δήλωση των στοιχείων γίνεται στη διεύθυνση:

http://www.dimosedessas.gov.gr/el/business_form_for_site

Εναλλακτικά, σε περίπτωση που οι επιχειρήσεις χρειαστούν βοήθεια για να συμπληρώσουν την φόρμα  μπορούν να απευθυνθούν στα συνδικαλιστικά τους όργανα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365