Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Έκτακτη Ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Σκύδρας

Ανακοίνωση
Η Δ.Ε.Υ.Α. Σκύδρας ενημερώνει πως λόγω των εργασιών που πραγματοποιούνται στην πόλη της Σκύδρας για τη διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου από την περιοχή μας θα υπάρξουν συχνές διακοπές της υδροδότησης λόγω βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης οι οποίες όμως δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ΔΕΥΑΣ αλλά στις εργασίες του εργολάβου που έχει αναλάβει το παραπάνω έργο. 

Η ΔΕΥΑΣ είναι σε συνεχή συνεργασία με τον εργολάβο για την άμεση και όσο το δυνατόν συντομότερη αποκατάσταση των βλαβών που προκύπτουν.

Ζητούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας και τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υπομονή τους.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ
Νικόλαος Χατζηιωαννίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365