Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Κιβωτός του Κόσμου: Η πρώτη αντίδραση του πατέρα Αντώνη μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες

Πολύ «θλιμμένος» εμφανίστηκε - κατά δήλωσή του - ο πατέρας Αντώνιος
«Δεν έχει συμβεί κάτι» υποστηρίζει ο πατέρας Αντωνίος, που κάνει λόγο για πρωτόγνωρες καταστάσεις στην «Κιβωτό του Κόσμου». «Είμαι στεναχωρημένος με όλα αυτά, έχω αφιερώσει τη ζωή μου 25 χρόνια», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Πολύ «θλιμμένος» εμφανίστηκε - κατά δήλωσή του - ο πατέρας Αντώνιος, ιδρυτής της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», ο οποίος υπογράμμισε πως έμαθε για τις φριχτές καταγγελίες από τα δημοσιεύματα.


Αφού έκανε μια εκτενή αναφορά στο τραύμα της ψυχής των παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές της ΜΚΟ, υποστήριξε πως δεν γνωρίζει τα στοιχεία του νεαρού καταγγέλλοντα.


«Εννοείται ότι δεν περνάει από το μυαλό μου για ποιον μιλούν στον Κολωνό», υποστήριξε ο πατέρας Αντώνιος.


Ψάξαμε να βρούμε τον άνθρωπο που έγραψε την αρχική καταγγελία για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.


Φιλοξενούμε παιδιά που δεν είναι τα συνηθισμένα που ξέρουμε. Είναι μεγάλα σε ηλικία, από παραβατικές οικογένειες. Παιδιά που δεν ξέρουν από όρια. Που θέλουν να παραβούν τα όρια. Εμείς το πρώτο που κάνουμε είναι να θεραπεύσουμε το τραύμα της ψυχής του. Και αυτό πολλές φορές δεν μας το συγχωρούν. Πως πήραμε τη θέση της οικογένειας» είπε.


«Στον Κολωνό μαζί με τους παιδαγωγούς είναι 30 άτομα. Μιλήσαμε, τους μαζέψαμε και υποπτευόμαστε κι εμείς κάποια περιστατικά. Εννοείται ότι μεταξύ μας συζητήσαμε και καθίσαμε όλοι μαζί. Δεν έχει συμβεί κάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365