Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Μονόδρομος η κορυφή για τον «Πρίγκιπα του Κάμπου» προσφέροντας ταυτόχρονα όμορφο ποδόσφαιρο (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο

Σ΄ έναν αγωνιστικό χώρο επικίνδυνο που μόνο ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να παιχτεί οι φιλοξενούμενοι Κρυα Βρυσιώτες πέτυχαν μία ευρεία νίκη που δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής. 


Οι γηπεδούχοι αγωνιζόμενοι με μία ομάδα σχεδόν εφηβική με ταλαντούχα παιδιά τα οποία όμως δεν μπορούσαν να αντισταθούν στην έμπειρη ομάδα του Απόλλωνα η οποία και αυτή στο δεύτερο μέρος χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστές των υποδομών της.

12 ο Γαβριηλίδης από αριστερά μόνος του σε μία από τις γνωστές του επελάσεις με διαγώνιο σουτ θα σημειώσει το 0 – 1.

15ο ο Τσιρακίδης έξω από την μεγάλη περιοχή θα εκτελέσει φάουλ ΄΄ σερβίροντας΄΄ την μπάλα πίσω από την ΄΄πλάτη΄΄ της άμυνας των γηπεδούχων για τον Γιόνδη ο οποίος απλά θα πλασάρει στην δεξιά γωνία του Σταφύδα διαμορφώνοντας το 0 – 2

21ο ο Τσολάκης από αριστερά θα εκμεταλλευτεί διαδοχικά λάθη της άμυνας και με ένα πολύ ωραίο σουτ στο δεξί Γ του Παπαδόπουλου θα μειώσει σε 1 – 2

40ο ο Γιόνδης και πάλι με ωραίο πλασέ θα σημειώσει το 1 – 3

45ο πολύ ωραία σέντρα του Χατζηβασιλειάδη από δεξιά εκπληκτική κεφαλιά ψαράκι του Σκαπέρδα σε πρώτο χρόνο θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα υποδεικνύοντας τον όμως σε θέση οφσάιντ ο επόπτης.

56ο ωραία ατομική ενέργεια από τον Γαβριηλίδη λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή θα σουτάρει σημειώνοντας το 1 – 4 τραυματίζοντας τον ταυτόχρονα ο αμυντικός στον αστράγαλο αποχωρώντας από το παιχνίδι με αλλαγή.

58ο ο Ταουσάνης με μία πολύ όμορφη ατομική ενέργεια θα σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής σημειώνοντας το τελικό 1 – 5.

Η διαιτησία του κ. Ραμπούση με επόπτες τους κ.κ. Σαββίδη, Γιουματζίδη χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

ΕΛΠΙΔΑ: (Βάιος Στεργιόπουλος)

Σταφύδας, Μπλιδινιώτης, (51’ Μπογδάνης), Γέργης (46’ Τσαρκάι), Κιουρτζίδης, Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Σέξτος, Λατίφι, Σάνος, Τσολάκης, Σαπουντζής

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960: (Γιώργος Τσάτσης)

Παπαδόπουλος, Τσιρακίδης, Ταουσάνης (75´ Βέργος), Γιόνδης (57’ Νήρας), Γαβριηλίδης (57’ λ.τ. Αμπέσι), Μιχαηλίδης Π., Κουκούδας (68’ Μαντής), Γκώγκος, Χ΄΄βασιλειάδης (75’ Φιλιππίδης), Μέλανι, Σκαπέρδας








2 σχόλια:

  1. Όταν νικάτε μια χαρά είναι η διαιτησία όταν χάνεται όμως ένα κατεβατό γράφει ο αμιτζόγλου για την διαιτησία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γιονδης κανει την διαφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365