Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Διπλό και απόλυτο νικών ο Εθνικός Αριδαίας

Μεγάλο διπλό τα πιτσιρίκια του Εθνικού Αριδαίας


Ένας ψυχωμένος Εθνικός Αριδαίας έφυγε με τους 3 βαθμούς της νίκης στις αποσκευές του από το γήπεδο Νέου Αγίου Αθανασίου, καθώς επικράτησε με σκορ 1-3 του Μέγα Αλεξάνδρου Άρνισσας.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Γεωργίου ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση, έχοντας την κατοχή της μπάλας και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 7’ με πέναλτι του Τσολερίδη ενώ στο 24’ ο Τζάτζης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 46’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με πλασέ του Νικολαΐδη, μετά από αδράνεια στην άμυνα του Εθνικού.

Στο 62’ ο Τσολερίδης με απίθανο μακρινό σουτ και 2ο προσωπικό του γκολ, έγραψε το 1-3 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Με αυτή την νίκη ο Εθνικός Αριδαίας έφτασε την 2η του νικη σε ισάριθμα παιχνίδια παραμένοντας στη κορυφή της βαθμολογίας ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Άρνισσας παραμένει στη τελευταία θέση με 2 ήττες.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ.: Λαμπρίδης, Βλαδίκας, Χατζηλιόντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365