Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Άλωσε τον Π. Μυλότοπο με Βουζαξάκη η Νέα Πέλλα (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο
Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τον Μ. Αλέξανδρο Ν. Πέλλας που πέρασε με το διπλό από τον Π. Μυλότοπο, επικρατώντας με σκορ 2-0 της τοπικής Δόξας.

Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, πάθος και νευρικότητα και οι φιλοξενούμενοι τελικά ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Βουζαξάκης που ήταν ο σκόρερ των δύο τερμάτων των νικητών στο 21’ και στο 89’.
Οι γηπεδούχοι από το 25’ αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του γκολκήπερ Παπαδόπουλου, στο σημείο αυτό μάλιστα υπήρξε και ολιγόλεπτη προσωρινή διακοπή.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ Βασιλειάδης, Ζιώγλης, Παπαδόπουλος Η.


Ευχαριστήριο Μ. Αλέξανδρου Ν. Πέλλας 

Η διοίκηση του Μ. Αλέξανδρου Ν. Πέλλας δια στόματος του προέδρου Μιχάλη Παπαδόπουλου ευχαρίστησε τους Μαυραετούς για την φιλοξενία, όπως και τους φίλους της που ακολούθησαν την ομάδα.

Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου:
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Δόξα για την άριστη φιλοξενία και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ακολούθησαν την ομάδα και συμπαραστάθηκαν με τον δικό τους τρόπο.







6 σχόλια:

  1. Τραγελαφικη διαιτησία του Βασιλειάδη καί του επόπτη Παπαδοπούλου Η., Που κάναν εγκληματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει η διαιτησία, πως τα κατάφερε ο διαιτητής, από φάουλ και κίτρινη κάρτα της Πέλλας , να βγάλει 3 κίτρινες στην Δόξα μόνο αυτός το ξέρει, μέσα σε 3 λεπτά έβγαλε κίτρινη στον σέντερ μπακ και 2 κίτρινες στον τερματοφύλακα. Φυσικά το παιχνίδι τελείωσε εκεί... Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για αγρίους,
    Αβερελ παράτα την διαιτησία. Ήταν και ο κύριος Αντωνίου στο παιχνίδι μια δήλωση για την διαιτησία θα θέλαμε να μας κάνει... Στις επόμενες εκλογές μαύρο στον Αντωνίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωπ, ωπ, ωπ. Πρώτοι θα είστε που θα τον ψηφίσετε.
      Μη, μη, μη, μη. Λόγια, του να είχαμε να λέγαμε. Καληνύχτα......

      Διαγραφή
  3. Μάλλον φταίει η ενδοεπικοινωνια !!!!! Την προηγούμενη Κυριακή γι'αυτό το διέκοψε στο 3λεπτο δεν είχε μαζί του την ενδοεπικοινωνια!!!! γελάνε και οι πέτρες με τέτοια ταλέντα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παπαδοπουλος επόπτης για κλάματα ,μυρωδιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά το έχουμε ξαναπεί δεν υπάρχουν διαιτητές φέτος,πολλοί τα έχουν παρατήσει ,εκτός από τους αξιολογημενους οι υπόλοιποι συμπληρωνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365