Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Ισόπαλος στη Λεωφόρο ο Αλμωπός Αριδαίας

Γράφει ο Αντώνης Καρατζίδης

Με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του έφυγε ο Αλμωπος Αριδαίας από την Αθήνα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Παναθηναϊκό Β’ στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης (Λεωφόρος).


Το σκορ για τους κυανόλευκους άνοιξε ο Τσιπούρας με ωραίο πλασέ μετά από τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Χριστογεώργο στο 17’ γράφοντας το 0-1 μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς.


Ο Παναθηναϊκός Β’ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 53’ με σουτ του Ταβάρες κάνοντας το 1-1, ενώ μετέπειτα οι δυο ομάδες προσπάθησαν  να πετύχουν κάποιο τέρμα που θα τους έδινε τους 3 βαθμούς της νίκης, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.


Ο Αλμωπός διαμαρτύρεται έντονα για μια φάση στο 69’ όταν σε ανατροπή του Τσιπούρα από τον Σιδερά δεν καταλογίστηκε το καθαρό πέναλτι από τον διαιτητή.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ: Κουκουράκης (Χανίων) με βοηθούς τους Μαυροκορδόπουλο (Αργολίδας) και Ισακοβίδη (Λακωνίας). 4ος ο Χουλιάρας (Εύβοιας).


Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης (80’ Καρβούνης), Εμπό, Σιδεράς, Μαρτίνης, Ηλιάδης (71’ Σερπέζης), Βουτσάς (80’ Νταμπίζας), Ταβάρες, Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης (64’ Τερεζίου), Μπιλάλ (64’ Αλμπάνης).


Αλμωπός Αριδαίας: Nτόκιτς, Γιουκούδης (90’ Ρίβας), Πέττας (67’ Ασλαμπάλογου), Έππας (81’ Πέλκας), Τσιπούρας (67’ Παπαδόπουλος), Κέρθι, Κολλαράς, Γιαμαλούδης (81’ Σουλιώτης), Σέχου, Παρασκευάς, Μανωλάκης

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365