Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Γιώργος Γκλαβάκης: Έχω πάντα προτεραιότητα τις ανάγκες και τα οφέλη των επιχειρήσεων του τόπου μας

Δήλωση Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας

Αρχή και προσωπική μου δέσμευση, ως πρόεδρος του Εμπορικού, Βιοτεχνικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Αριδαίας  είναι να προβαίνω σε ενέργειες και να υλοποιώ δράσεις, που προάγουν τα συμφέροντα των επιχειρήσεων, με δίκαιο και διαφανή τρόπο. Έχω πάντα προτεραιότητα τις ανάγκες και τα οφέλη των επιχειρήσεων του τόπου μας.


Πρόσφατα πληροφορήθηκα για τη δήλωση και πρόταση του πρώην Δημάρχου, κ. Μπίνου αναφορικά με τις αναθέσεις έργων, η οποία θεωρώ ότι δίνει το έναυσμα για σημαντικές θετικές αλλαγές στον επιχειρηματικό κόσμο της Αριδαίας.


Με την ιδιότητα του προέδρου, αλλά και ως επιχειρηματίας της περιοχής, υποστηρίζω πλήρως την πρόταση του κ. Μπίνου. Ο διάλογος είναι πάντα επιθυμητός και απαραίτητος  τόσο με την Δημοτική Αρχή, όσο και με οποιοδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο μέρος για να προβούμε από κοινού σε ουσιαστικές προτάσεις για τις διαδικασίες ανάθεσης που στόχο θα έχουν:


Τη διεξαγωγή έργων με δίκαιο και διαφανή τρόπο

Τη βέλτιστη λειτουργία της αγοράς της Αριδαίας

Την ορθότερη διαχείριση του δημοσίου χρήματος

 Είμαι απόλυτα σύμφωνος  που ένα τέτοιο θέμα έρχεται στο τραπέζι προς συζήτηση και είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί άμεσα το κατάλληλο μείγμα ενεργειών που θα συντελέσει στην διαφάνεια των αναθέσεων, θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων της Αριδαίας και θα δώσει επιπλέον κίνητρα στις επιχειρήσεις για να εξελιχθούν και να αναπτυχθούν.

 

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας,

Γιώργος Γκλαβάκης

3 σχόλια:

  1. περιμένουμε περισσότερα πράγματα από τη Δημοτική αρχή και τους ανθρώπους της.
    Πλέον όσοι θα δηλώνουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα πρέπει να έχουν πλήρες πλάνο και σχέδιο δράσης για το καλό του τόπου πέραν απ τον υποψήφιο δήμαρχο.
    Μπράβο εν τέλει στον εμπορικό σύλλογο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσοι δηλώνουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι απαιτείται να έχουν και δείγματα γραφής όσον αφορά τη συμπεριφορά στα κοινά θέματα και προβλήματα.Να εκπαιδευτεί και ο κόσμος μήπως και μάθει να ψηφιζει

      Διαγραφή
  2. μεγάλο θέμα οι προδιαγραφές ενός υποψηφίου! Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι οι πολλοί ψήφοι ΔΕΝ σημαίνουν και ποιότητα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365