Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Στηρίζουμε στις γιορτές την τοπική αγορά της πόλης μας, στηρίζουμε την τοπική οικονομία και όλους μας

Η κοινωνία και οι αγορές στηρίζουν μαζί η μία την άλλη και όλοι μαζί την οικονομία της Πέλλας

Σε αυτή την πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που όλοι βιώνουμε εξαιτίας της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης, οφείλουμε αυτές τις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά και όλο τον χρόνο, να στηρίξουμε τις τοπικές επιχειρήσεις, ώστε να εξασφαλίσουμε την επιβίωση τους, διατηρώντας παράλληλα τις θέσεις εργασίας.


Η κοινωνία και οι αγορές στηρίζουν μαζί η μία την άλλη και όλοι μαζί την οικονομία της Αριδαίας και όλης της Πέλλας.


Σ’ αυτήν, δραστηριοποιούνται τοπικές επιχειρήσεις συγγενών μας, φίλων μας ή γνωστών μας, που ζουν στον ίδιο χώρο μ’ εμάς και μοιράζονται τα ίδια προβλήματα και ελπίδες. Για τον λόγο αυτό, πρέπει οι επιχειρήσεις αυτές να έχουν τον πρώτο λόγο στις αγορές μας.


Ας μην ξεχνάμε πως στις μικρές κοινωνίες που ζούμε όλα λειτουργούν σαν αλυσίδα, γι’ αυτό θα πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε την τοπική αγορά και την τοπική οικονομία, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη που επιβάλλεται να δείξουμε, σε αυτή την δύσκολη και κρίσιμη για όλους περίοδο.

2 σχόλια:

  1. Πλάκα έχετε θέλετε στήριξη ρίξτε τιμες όπου και να μπεις θα το μετανιώσεις μετά πέφτει γδαρσιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αε ρε φτιάξτε καμιά λακκούβα πρώτα που έχουν ρημαχτει τα αμάξια μας και αφήστε τις άλλες τις μαλακιες με τους στολισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365