Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Χόρευαν στην βροχή οι Μαυραετοί

Χόρευαν στην βροχή οι Μαυραετοί
Εντυπωσιακή η Δόξα Μεγαπλατάνου πέρασε εύκολα από την Δωροθέα, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 6-0 της τοπικής Αναγέννησης και έκανε ιδανική πρεμιέρα, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από καταρακτώδη βροχή.

Το παιχνίδι ήταν καλό για τα επίπεδα της Κατηγορίας, με τους φιλοξενούμενους πάντως να είναι ένα κλικ πάνω από τους γηπεδούχους, με το τελικό αποτέλεσμα να μαρτυράει του λόγου το αληθές.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 2-0 χάρη στο αυτογκόλ του Πέικου στο 4’ και στο τέρμα του Χρυσίδη στο 22’, ενώ ο ίδιος παίκτης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 40’.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι του Μάκη Δεμίρη, σκόραραν ακόμη τέσσερα τέρματα με τους Χρυσίδη στο 52’, Παπαδόπουλο στο 62’, Μίζογλου στο 70’ και Σεφερίδη στο 84’ και έφτασαν στην μεγάλη νίκη, με τους γηπεδούχους του Σωτήρη Κόγιου, ανήμπορους να αντιδράσουν.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Λαμπρίδης, Παρούτογλου, Κεσίσογλου Κ.

1 σχόλιο:

  1. Δυνατό ξεκίνημα με 6αρα στα πράσα!!!! Φορτσα ΜΠΙΖΟΒΟ 💪💪💪 ⚪⚪⚫⚫

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365