Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Συλλυπητήρια του ΑΣ Γιαννιτσά

Συλλυπητήρια του ΑΣ Γιαννιτσά
Συλλυπητήρια επιστολή από τον ΑΣ Γιαννιτσά για τον αδόκητο χαμό του Λάζαρου Ιορδανίδη, πατέρα των γνωστών ποδοσφαιριστών Νίκου και Γιώργου.

Δείτε την ανακοίνωση:
«Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λαζαρου Ιορδανίδη πιστού φιλάθλου της Αναγέννησης που έχασε αδόκητα τη ζωή του. 

Η διοίκηση του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ αποχαιρετά σήμερα έναν καλο φίλο , ένα πιστό φίλαθλο της ομάδας και έναν ξεχωριστό άνθρωπο που αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό. 
Καλό ταξίδι φίλε Λάζαρε….

Για τη διοίκηση ο πρόεδρος
Παπουρτζής Νικόλαος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365