Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Ανακοίνωση ΑΣ Γιαννιτσά: Σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί απόψεις μεμονωμένων φιλάθλων

Ανακοίνωση

Ο Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ συγχαίρει την ομάδα της ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ για τον όμορφο αγώνα που παίξαμε και σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί απόψεις μεμονωμένων φιλάθλων όπως αυτή που ακούστηκε σε άσχετο χρόνο στο γήπεδο.

Περιποιούμε τιμή στους άξιους ΑΚΡΙΤΕΣ των συνόρων μας που ένας εξ αυτών είναι και οι κάτοικοι της Σωσάνδρας.

Για τον Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Ο πρόεδρος

Νίκος Παπουρτζης

7 σχόλια:

  1. ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΡΑΜΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ ΟΦΣΑΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας έχετε ζαλίσει με την κλάψα σας, εκεί στην Σωσάνδρα. Κουράσατε και γίνατε γραφικοί. Μάλλον έχετε κοντή μνήμη ή προβλήματα όρασης, καθώς πουθενά δεν λέτε για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Α.Σ. Γιαννιτσά, ούτε και για το ακυρωθέν γκολ, στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με οφσάιντ που μόνο ο βοηθός είδε.
      Έχετε πολλή καλή ομάδα και αδικείτε τον εαυτό σας, επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια. Είμαστε σίγουροι ότι θα επιδείξετε το ίδιο πάθος, που δείξατε στα Γιαννιτσά, και σε όλα τα επόμενα σας παιχνίδια.

      Διαγραφή
    2. Που είδες πέναλτι θέλω να μου πεις. Ούτε οι παίχτες της ομάδας σου δεν διαμαρτυρήθηκαν για κάτι. Κι όσο για την κλαψα που λες, απλά ζητάμε τα αυτονόητα. Το να παίζω με τα Γιαννιτσά και να έχω διαιτητή από τα Γιαννιτσά είναι το λιγότερο προκλητικό. Το γκολ δεν είναι καν οριακό. Από την κερκίδα φάνηκε και το είπαν και φίλαθλοι της ομάδας σου. Και όπως είπες έχουμε καλή ομάδα και δεν θέλουμε να κλέβουν τον κόπο των παιχτών μας Ραμπουσηδες και λοιποί. Και μια ερώτηση. Αν ένας ποδοσφαιριστής κανει χειρονομίες και βρίζει προς τον αντίπαλο πάγκο ποια πρέπει πιστεύεις να είναι η τιμωρία του;

      Διαγραφή
  2. Μεμονωμένο περιστατικό ήταν το σκηνικό με τους 5-6 στην απέναντι κερκίδα ως εδώ συμφωνούμε αν και θα έπρεπε αφού δεν σας εκφράζει να απαγορεψετε είσοδο ή έστω να πάει κάποιος απ' την ομάδα σας κ να τους βάλει στην θέση τους. Μεμονωμένο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η επίθεση με βρισιές σε παίχτη της σωσανδρας από την σκεπαστή μεριά της κερκίδας (που υποτίθεται βρισκονταν υγιείς φίλαθλοι) όπως και στον προπονητή της σωσανδρας. Ούτε μεμονωμένο μπορεί να χαρακτηριστεί το περιστατικό με τις συνεχείς προκλήσεις παιχτών που το λιγότερο που μπορούμε να πούμε εδώ είναι το "χωριάτες" που ακουγόταν συνεχώς από έναν παίχτη όπως και η αντίδραση ενός άλλου στο γκολ με κλασική χειρονομία στον πάγκο της σωσανδρας. Καθώς επίσης να μην ξεχνάμε και το μπουλινγκ στον διαιτητή από στελέχη των Γιαννιτσών σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Τα οποία προφανώς και δεν τιμωρήθηκαν από τον διαιτητή. Αν νομίζετε πρωτευουσιανοι Μακεδόνες ότι ετσι θα πάτε μπροστά το ποδόσφαιρο είστε γελασμενοι. Όλα αυτά που έγιναν στο γήπεδο αντικατοπτρίζουν και την εικόνα της ομάδας σας. Ένα συγνώμη τουλάχιστον θα έφτανε αντί να δικαιολογιστε με τον εν λόγω προβληματικό. Πολύ λίγοι είστε "πρωτευουσιανοι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο ματς βλέπατε μάλλον , αλλά ας είναι. Κοντή μνήμη μάλλον εχουμε ολοι ! Καλό θα είναι να μη γίνεται η τρίχα τριχιά (και δε μιλάω για το περιστατικό απέναντι απ τη κερκίδα), αλλά να κοιτάμε και λίγο τη καμπούρα μας όταν η μέρος των γιαννιτσων έως ένα σημείο ήταν αμίλητη και Ακουγόταν μόνο φωνές ανθρώπων της Σωσανδρας ! Κάτι που δεν έφερε σε αντιπαράθεση τους ανθρώπους των γιαννιτσων ! Αντί λοιπόν να βλέπετε δράκους παντού , κοιτάξτε λίγο πιο καθαρά !

      Διαγραφή
    2. Από εχθές μόνο εσύ γράφεις σχόλια. Δεν βαρέθηκες;;

      Διαγραφή
  3. Εαν εσείς κύριοι του α.σ χαρακτηρίζεται φιλάθλους αυτούς δυστυχώς είστε ιδιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365