Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Μόνο ΝΤΡΟΠΗ για το ΔΑΚ Αριδαίας: Διεκόπη το παιχνίδι του ΦΟ Αριδαίας λόγω της βροχής (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο
Πριν καλά καλά ξεκινήσει ο αγώνας του ΦΟ Αριδαίας με την ομάδα του ΑΟΚ Γουμένισσας, στο ΔΑΚ Αριδαίας, διακόπηκε οριστικά καθώς το πρόβλημα με τα νερά όταν βρέχει παραμένει άλυτο και ο αγωνιστικός χώρος γεμίζει νερά.

Έτσι έγινε και σήμερα 2′ 32″ πριν από την λήξη του πρώτου δεκάλεπτου και οι διαιτητές να αναγκάστηκαν να κάνουν οριστική διακοπή του αγώνα.

Συγκεκριμένα, νερά από την οροφή έπεφταν στην γραμματεία με κίνδυνο ηλεκτροπληξίας των ανθρώπων της, αλλά και στο παρκέ με κίνδυνο τραυματισμού κάποιου αθλητή.

Για άλλη μια φορά η περιοχή μας γίνεται ρεζίλι, από ένα κλειστό γήπεδο του οποίου η αναβάθμιση έχει κολλήσει, με αποτέλεσμα να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά.

Οι γηπεδούχοι την στιγμή της διακοπής ήταν μπροστά στο σκορ με 12-3.

Δείτε φωτο:




8 σχόλια:

  1. Δε μιλάμε για αναβάθμιση εδώ. Συντήρηση, απλα συντήρηση, τα αυτονόητα ζητάει ο κόσμος έλεος πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φρου φρου αρώματα ταξίδια σελφι και δήθεν, εδώ ζούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μόνο που τους ένοιαξε στο δήμο είναι ν αλλάζουν χλοοτάπητα στο ανοιχτό γήπεδο κ να φτιάχνουν γήπεδακια τένις .Το κλειστό είναι δίπλα τους αλλά κοιμούνται όρθιοι ,όπως πάντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΌ ΓΉΠΕΔΟ; ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΙ ΧΟΡΟΊ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΎΡΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΒΌΛΕΫ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν η διοίκηση είναι άχρηστη αυτά συμβαίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 100χιλιαδες ευρώ χρειάζονται για συντήρηση. Είμαστε μάγκες να τα βρούμε κύριοι Αντιδήμαρχοι; Ή έχουμε προσωπικές υποχρεώσεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365