Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Τι να κάνετε όταν περιμένετε καλεσμένους στο σπίτι

Τι να κάνετε όταν περιμένετε καλεσμένους στο σπίτι
Το να καλείτε κόσμο στο σπίτι σας, είναι πολύ ευχάριστο, αλλά είναι επίσης αγχωτικό, αφού έχετε το άγχος του οικοδεσπότη. Την επόμενη φορά που θα αναμένετε καλεσμένους στο σπίτι σας, οι παρακάτω συμβουλές για το τι να κάνετε, ίσως να σας φανούν χρήσιμες.


Καθαρίστε το σπίτι


Είναι πάρα πολύ σημαντικό, όταν έρθουν οι καλεσμένοι, το σπίτι σας να είναι στην εντέλεια! Καθαρίστε πολύ καλά τα έπιπλα στο σαλόνι, τα έπιπλα κουζίνας https://www.theodoridi.gr/ σας, το μπάνιο ή τα μπάνια σας και όποιο άλλο μέρος του σπιτιού είναι πιθανό να δουν οι καλεσμένοι σας.


Αν είναι εμφανές ότι δεν έχετε καθαρίσει και το σπίτι είναι ακατάστατο, ίσως να χαλάσει η όρεξη των καλεσμένων σας.


Βεβαιωθείτε πως λειτουργούν τα ηχεία σας


Είναι πολύ ατυχές να φτάνει η ώρα να βάλετε μουσική, μόνο και μόνο για να διαπιστώσετε ότι τα ηχεία δεν λειτουργούν! Ίσως να μην έχουν μπαταρία, ίσως να μην έχουν συνδεθεί καλά με το κινητό ή το λάπτοπ σας και ίσως να έχουν χαλάσει γενικά. 


Σε κάθε περίπτωση, θέλετε να τσεκάρετε πως τα ηχεία σας λειτουργούν σωστά, πριν έρθουν οι καλεσμένοι. Αν αποδειχθεί πως δεν δουλεύουν όπως πρέπει, έχετε τον χρόνο να βρείτε κάποια εναλλακτική.


 Φτιάξτε μία λίστα με τραγούδια


Τα ηχεία είναι περιττά, αν δεν υπάρχει μία λίστα με τραγούδια έτοιμη! Καλό είναι να έχετε ετοιμάσει μία, πριν έρθουν οι καλεσμένοι στο σπίτι σας, έτσι ώστε κάθε φορά που τελειώνει ένα τραγούδι, να μην σκέφτεστε με τις ώρες ποιο θα βάλετε στην συνέχεια. 


Ιδανική για τέτοιες περιπτώσεις είναι μία λίστα με ήρεμα και ουδέτερα τραγούδια, που δεν αποσπούν την προσοχή και διατηρούν κάποια ατμόσφαιρα.


Κανονίστε τα φαγητά και τα ποτά


Κάτι που θέλετε να έχετε φροντίσει από πολύ νωρίς, είναι τα φαγητά και τα ποτά που θα σερβίρετε. 


Μπορείτε να επιλέξετε την ασφαλή επιλογή και να παραγγείλετε κάτι απ’ έξω, όπως είναι οι πίτσες, τα σουβλάκια και τα μπέργκερ. Αν έχετε όρεξη όμως, μπορείτε να φτιάξετε κάτι μόνοι σας, είτε απλό είτε δύσκολο. 


Πριν κατασταλάξετε στο τι φαγητά θα ετοιμάσετε, καλό είναι να επικοινωνήσετε με τους καλεσμένους σας, για να τους ρωτήσετε αν έχουν κάποιο θέμα με τα συγκεκριμένα φαγητά.


Από την συνάντηση που ετοιμάζετε, δεν μπορεί να λείπει το ποτό. Οι πιο κλασσικές επιλογές, είναι να το κρασί και η μπύρα, αλλά μπορείτε να έχετε και στο ψυγείο διάφορα αναψυκτικά για κάθε περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365