Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Επίδομα θέρμανσης: Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμών, πότε η πρώτη καταβολή

"Κλείδωσε" το επίδομα θέρμανσης
Με βάση την απόφαση χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης προβλέπεται η πρώτη πληρωμή να γίνει έως 21 Δεκεμβρίου.

"Κλείδωσε" το επίδομα θέρμανσης. Με τη δημοσίευση της υπουργικής απόφασης ενεργοποιείται η ηλεκτρονική πλατφόρμα MyΘερμανση και ξεκινά η διαδικασία για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων με καταληκτική ημερομηνία την 9η Δεκεμβρίου.


Οι δικαιούχοι:

Φυσικά πρόσωπα άγαμα ή έγγαμα ή σε κατάσταση χηρείας ή σε πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης ή εν διαστάσει ή διαζευγμένα, τα οποία για τη θέρμανσή τους καταναλώνουν :


- πετρέλαιο εσωτερικής καύσης θέρμανσης


- ή φωτιστικό πετρέλαιο (μπλε κηροζίνη)


- ή φυσικό αέριο ή υγραέριο ή καυσόξυλα


- ή βιομάζα (πέλετ)


- ή θερμική ενέργεια μέσω τηλεθέρμανσης


Οι πληρωμές του επιδόματος θα γίνουν στις ακόλουθες ημερομηνίες:

αα) Έως την 21η Δεκεμβρίου 2022 για την προκαταβολή και το σύνολο των αγορών, που θα τιμολογηθούν έως την 30ή Νοεμβρίου 2022, εφόσον αυτές αντιστοιχούν σε επίδομα που υπερβαίνει το ποσό της προκαταβολής και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 9η Δεκεμβρίου 2022.


αβ) Έως την 28η Φεβρουαρίου 2023 για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Ιανουαρίου 2023 και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 15η Φεβρουαρίου 2023.


αγ) Έως την 28η Απριλίου 2023 για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Μαρτίου 2023 και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 15η Απριλίου 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365