Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλμωπός Αριδαίας - Μακεδονικός 0 - 0 / Ανώτερος αλλά άτυχος ο Αλμωπός

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Αν και καλύτερος ο Αλμωπός δεν κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του Μακεδονικού με το λευκό 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Ένα παιχνίδι αμφίροπο στην μεγαλύτερη διάρκεια του, με τους γηπεδούχους καλύτερους να δημιουργούν αρκετές φάσεις μπροστά στα αντίπαλα καρέ αλλά να μην μπορούν να σκοράρουν, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την άλλη αγωνίστηκαν με σκοπό την ισοπαλία και με την βοήθεια της τύχης κατάφεραν να πάρουν τον πολύτιμο βαθμό.

Φάσεις:

Στο 12’ ο Πέττας αστόχησε από καλή θέση.

Στο 23’ σέντρα του Παρασκευά το δυνατό σουτ του Έππα μόλις άουτ.

Στο 33’ ωραία κεφαλιά του Τσιπούρα μπλόκαρε δύσκολα ο Γουναρίδης.

Στο 35’ δυνατό σουτ του Πέττα, απέκρουσε ο Γουναρίδης η μπάλα βρήκε το δοκάρι και πέρασε κόρνερ.

Στο 42’ εκτέλεση φάουλ του Γαρύφαλλου έδιωξε δύσκολα ο Ντόκιτς.

Στο 57’ κεφαλιά του Σαραγιώτης έδιωξε δύσκολα ο Ντόκιτς.

Στο 58’ ο Γιουκούδης πλάσαρε και πριν η μπάλα περάσει την γραμμή έδιωξε ο Μπρατσιάνι.

Στο 78’ χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για τον Αλμωπό, όταν ο Κολλαράς σέντραρε αλλά η κεφαλιά του Παπαδόπουλου τράνταξε το δοκάρι του Γουναρίδη.

Στο 90’ ο Πέττας με δυνατή κεφαλιά ανάγκασε τον Γουναρίδη να κάνει νέα απόκρουση και να κρατήσει όρθιους τους Θεσσαλονικείς.

Διαιτητής ήταν ο κ. Κεχαγιάς (Κοζάνης) με βοηθούς τους κ.κ Μπάλα (Τρικαλων), Δεδικούση (Λάρισας).

Αλμωπός:(Γιώργος Τυριακίδης)

Ντόκιτς, Παρασκευάς, (67’ Σουλιώτης), Σέχου, Γιαλαμούδης, Μανωλάκης, Γιουκούδης, Κέρθι, (82’ Ασλαμπάλογλου), Κολαρράς, Πέττας, Έππας, (78’ Πέλκας), Τσιπούρας, (67’ Παπαδόπουλος).


Μακεδονικός:(Γιώργος Αμανατίδης)

Γουναρίδης, Σαραγιώτης, Μιλισαβλιεβιτς, (66’ Σάντσεθ), Σιμόνι, Γαρύφαλλος, (78’ Ζαννάκης), Μπρατσιάνι, Λεωνιδόπουλος, Τσουκάνης, Σαραντίδης, (66’ Τσιλιγγίρης), Λισγάρας, Παναγιωτούδης, (85’ Γουνόπουλος).


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:
























































































1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365