Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Θεσσαλονικιός κάνει τα μελομακάρονα... ροζ: H νέα συνταγή που κάνει θραύση

Ήδη τα… ροζ μελομακάρονα έχουν κάνει τη διαφορά, ξαφνιάζοντας τους πελάτες!
Τα… ροζ μελομακάρονα έχουν ήδη κάνει τη διαφορά, καθώς πολλοί είναι οι πελάτες που σπεύδουν να τα δοκιμάσουν.

Περίπου 50 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη έχει βγάλει ήδη στη βιτρίνα του τα παραδοσιακά γλυκά σε... πολλαπλές γεύσεις και διαφορετικά χρώματα.


Ήδη τα… ροζ μελομακάρονα έχουν κάνει τη διαφορά, ξαφνιάζοντας τους πελάτες!


Στο αρτοζαχαροπλαστείο διαθέτουμε και ροζ μελομακάρονα εκτός από τα παραδοσιακά, τα οποία τα φέρνουμε για πρώτη φορά στο κατάστημα μας, εξηγεί o ιδιοκτήτης αρτοζαχαροπλαστείου, Βασίλης Γκόσιος.


Η επικάλυψη στα ροζ μελομακάρονα φτιάχνεται από λευκή σοκολάτα και χρώμα ζαχαροπλαστικής, ενώ η συνταγή για να γίνει το μελομακάρονο παραμένει τα ίδια. Αν και σήμερα είναι η πρώτη μέρα που τα βγάλαμε στο φούρνο, ο κόσμος έχει ξετρελαθεί και τα αγοράζει ήδη!


Η τιμή τους κυμαίνεται στα 13,90 ευρώ το κιλό, όπως και τα υπόλοιπα μελομακάρονα με επικάλυψη λευκής και σοκολάτας γάλακτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365