Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

ΕΠΣ Πέλλας: Την Δευτέρα η κλήρωση της 2ης φάσης του Κυπέλλου - Την Τρίτη των πρωταθλημάτων υποδομών

Δείτε τις ανακοινώσεις της ΕΠΣ Πέλλας
Δείτε τις ανακοινώσεις της ΕΠΣ Πέλλας:


Τη Δευτέρα η κλήρωση της 2ης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας

Σας γνωρίζουμε ότι η κλήρωση της 2ης φάσης του Κυπέλλου δικαιοδοσίας ΕΠΣ Πέλλας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14/11/2022 και ώρα 19.00 στα γραφεία της ΕΠΣ Πέλλας.


Οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων υποδομών και η ημερομηνία έναρξης

Σας γνωρίζουμε ότι η κλήρωση των πρωταθλημάτων υποδομών όλων των κατηγοριών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15/11/2022 και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία της ΕΠΣ Πέλλας.

Η έναρξη των πρωταθλημάτων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19/11/2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365