Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Αλμωπία: Το ρεπορτάζ του Mega για τον 37χρονο που κατηγορείται ότι βίαζε και παρενοχλούσε σεξουαλικά 11χρονη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε σε βίντεο το ρεπορτάζ του Mega

Σύμφωνα με καταγγελία, ένας άντρας 37 ετών βίαζε για περισσότερο από έναν χρόνο την 11χρονη κόρη της συντρόφου του.


Όπως έχει γίνει γνωστό και έπειτα από καταγγελία της γιαγιάς της 11χρονης, ο 37χρονος ασελγούσε στην ανήλικη από τον Μάιο του 2021 έως και τον Αύγουστο του 2022.


Ο ίδιος, διατηρεί δύο σπίτια στην περιοχή και δρούσε ανενόχλητος, ενώ η καταγγελία της γιαγιάς βάζει στο κάδρο και την άγνοια ή αδράνεια της μητέρας της 11χρονης.


Ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Έδεσσας με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του.


Δείτε σε βίντεο το ρεπορτάζ του Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365