Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Ο Θοδωρής Κολυδάς κατέγραψε απόβαση... UFO στην Αθήνα και «έριξε» το Τwitter (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο
Μια δέσμη φωτός... αναστάτωσε τον Θοδωρή Κολυδά, που ανέβηκε μέχρι την ταράτσα για να σιγουρευτεί ότι αυτό που έβλεπε δεν ήταν UFO!

Απόβαση UFO στην Αθήνα κατέγραψε το βράδυ της Πέμπτης ο Θοδωρής Κολυδάς, που στη συνέχεια το «έριξε» στο τρολάρισμα στο Twitter.


Πιο συγκεκριμένα, ο έγκριτος μετεωρολόγος ανέβασε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό, σχολιάζοντας έτσι τις «βόλτες» του ελικοπτέρου της ΕΛΑΣ με αφορμή την επέτειο του Πολυτέχνειου.


Εντάξει, το αεροπλάνο πάνω δεξιά ας πούμε ότι το καταλαβαίνεις... Έλα ντε που το άλλο, το ακίνητο και «φωτεινό», το περνάς για... UFO. Αν το ακούσεις βγαίνοντας στην ταράτσα μόνο τότε καταλαβαίνεις τι είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365