Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας: Ανακοίνωση για το viral λάθος με την σφραγίδα 32 Οκτωβρίου

Ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι, η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας τη Τρίτη 01/11/2022 διαπίστωσε ότι εκ παραδρομής υπήρξε λάθος στην σφραγίδα ημερομηνίας όσον αφορά  τις  εξοφλητικές αποδείξεις των λογαριασμών ύδρευσης. Αυτό συνέβη διότι η σφραγίδα είναι χειροκίνητη και όχι αυτόματη.


Η εξόφληση των λογαριασμών σας ισχύει κανονικά με ημερομηνία 1/11/2022 όπως και αναγνωρίζεται ηλεκτρονικά από το πρόγραμμα αυτομάτως με την εξόφληση barcode.  


Για οποιαδήποτε περαιτέρω απορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας είτε τηλεφωνικά στο 23840-24590 είτε προσερχόμενοι στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.-Α στο υπόγειο  του Δήμου Αλμωπίας.

 

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365